Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היוש,

זוג תיירים אשר הגיעו יחד עם אופניהם לארץ. במהלך הנסיעה באיילון עפו שני זוגות האופניים שהיו קשורים בגגון והתרסקו לחלוטין. מבחינת מחיר, זוג אחד מאמצע הסקלה, זוג שני יקר בהרבה.

מיותר לציין איזו הרגשה איומה זו, לתכנן את כל הטיול שלך בארץ סביב רכיבה ולקבל שני זוגות אופניים מרוסקים.

שאלתי היא, מלבד לקיחת הפרטים של נהג המונית ופוליסת הביטוח שלו?

לאחר התיעצות עם סוכן הביטוח שלי, אפנה עם הפרטים של המקרה לחברת הביטוח של נהג המונית בדרישה לפיצוי.

עוד משהו לדעתכם?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

כשבנאדם מגיע עם ציוד יקר כדאי שיבטח אותו ויוודא שהוא מאובטח כהלכה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

צודק סולל הדרך, אבל הם לא יחסו חשיבות לכך. אני בטוח שהם כן ייחסו חשיבות בפעם הבאה.

אך בנתיים, התמונה ברורה עכשיו יותר. ראשית רק זוג אחד הושבת, קאפוט.

מבירור מול חברת הביטוח של נהג המונית אין להם כיסוי למקרים כאלה של התעופפות כבודה מהגגון. אי לכך אני נאלץ לפנות ישירות לנהג המונית.

כאשר אישתי הגיעה לאחר המקרה לפגוש אותם יחד עם המונית, ובהיותם היא והחברים שלנו נסערים, אישתי זרקה לנהג המונית שהאופניים עלו הרבה מאוד כסף (20 אש''ח).

יום לאחר מכן כשהתבררה לה העלות האמיתית של הזוג (סביב ה2500 ש''ח) היא פנתה לנהג ואחרה לו שלמעשה הנזק קטן בהרבה. הנהג בתורו הפך לעצבני ואמר שהוא רוצה לראות חשבונית מקור של אופניים.

לדעתי הנהג לא המצב של להציב פה דרישות וכד', כי לדעתי ועל פי העובדות כל הסיכויים שאם העניין יהפוך ללא נעים קריא, פניה לביהמ''ש הצדק יהיה בצד החברים שלנו התיירים.

בנתיים אני נמנע מהתקשר לנהג המונית כי אני חושש שמה במהלך השיחה איתו אתעצבן ואכניס אותו לפינה של התנגדות שלא טובה לאף אחד. לא לתיירים שבסה''כ רוצים לקבל פיצוי מלא, ומצד שני גם לא לנהג המונית שיצטרך לשלם בסופו של דבר לפצות אותם פלוס הוצאות המשפט.

יש ראיונות איך לגשת לנהג המונית בכבוד ובאסרטיביות?

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אתה יכול לשלוח לו מכתב רשום עם קבלה ולבקש אותו לשאת בנזק.

הוא סביר להניח שלא ישלם (ולמען הכנות גם אני לא הייתי משלם...) ואז או שתרד מזה או שתתבע בתביעות קטנות.

מה תקבל? ניירת, קצת ריצות, בזבוז זמן ומשהו בין 0-2500 ש"ח.

חוץ מזה שאתה לא יכול לתבוע בשמם ואם הם תיירים אז מי יתבע?

תעשה מה שאתה רוצה וגם אם אתה משכונע שאתה צודק זה לא יהיה פשוט לראות שקל.

עכשיו תעשה חשבון ותראה שכדאי לך!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

להביא את הדגם של האופניים. לחנות בתחום ולקבל / לצלם את המחיר שלהם.

ולגבי הזוג השני. להביא הערכת מחיר לתיקון של האופניים למצב תקין.

ולציין לפניו. שהוא נותן שרות. והוא אחראי בלעדי (במידה ורק הוא קשר את האופניים) על הנזק.

בקשה תביעה של נהג מונית על רכוש שניזוק

http://www.ems-legal.com/?CategoryID=181&ArticleID=724

בבקשה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...