Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגעתי מהפורום השכן, איפה שחסרים לכלים 2 גלגלים.

הייתי רוצה לדעת אילו צבעים הייתם רוצים לראות פה בארץ המוצעים בצביעה אלקטרוסטטית (powder coat)?

כמובן חוץ מהרגילים - אדום, שחור, לבן וכו'.

דוגמה להמחשה -

בעלים של Custom Powder Coat

צביעה חשמלית בתנור

הפרוייקטים שלי:

שיפוץ virago 500, שיפוץ VX80

פורסם

עזוב צבעים

איפה אני יכול לעשות את הצבע נצנצים הזה שבסרטון, על איזה ג'נטים זה עובד וכמה עולה? :shock:

ואם ממש בא לך צבעים- אז אני בעד כחול כהה (נקרא לזה שמי לילה?)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

גוונים כהים כמו חום זהב, כחול כהה מטאלי, סגול כהה מטאלי , אדום בורדו וכד '.

גם צבעים אחרים שלא צועקים לשמיים ורק נותנים גוון אלגנטי

פורסם

ואוו הצבע של הג'אנט בתמונה האפור ממש יפה ,יש לי אותו הג'אנט רק בכסוף כמה אמור לעלות צביעה של 4 ג'אנטים בצבע הזה?

שיפוצים..

פורסם
משהו כזה?

כן וגם GUN METAL

דומה לזה:

[ATTACH=CONFIG]385785[/ATTACH]

אם אני מבין נכון אתה בטח עוסק בתחום. אז קח שירשור עם עבודות צביעה באבקה יפות להשראה:

http://forums.fourtitude.com/showthread.php?5456787-Just-thought-I-would-share-POWDER-COATING&

כמעט עוסק בתחום. בתהליכים לפתיחת מקום.

כרגע בארץ כל המצבעות הן תעשיתיות ומפספסות את היחס האישי שאנשים כמונו צריכים לחלקים שלהם אבל יותר מהכל אין צבעים מעניינים.

פתחתי את השרשור כי אני הולך לעשות הזמנת צבעים מחול בקרוב ורוצה להתכוונן איזה צבעים להביא.

צביעה חשמלית בתנור

הפרוייקטים שלי:

פורסם

gunmetal מומלץ בחום .

צבע נייטראלי ומבוקש עם אפקט מעניין שקשה להשיג בדרכים אחרות למעט צביעה רטובה .

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

קראתי את מה שרשמת בפורום לרוכבים על שתיים. אני מבין שאתה הופך תחביב למקצוע ומבין שזה בא מתסכול ממפגשים עם "בעלי מקצוע" בארץ. מה הרמה של הצביעה אליה הגעת מבחינת מרקם תפוזיות ברק?

אני מבין שלדוגמא בגאנטים אתה לא מתעסק בפירוק והרכבה ורק בניקוי והכנה לצבע שזה בסדר גמור. מה שאני חושב שחסר בשירותים שאתה נותן זה בנוסף לניקוי וההכנה גם טיפול בשריטות ושיפשופים בגאנטים. הרי מי שמחליט לצבוע גאנטים יעשה זאת בדרך כלל כי המצב הקוסמטי של הגאנטים מציק לו בעין במידה כזו או אחרת.

פורסם
קראתי את מה שרשמת בפורום לרוכבים על שתיים. אני מבין שאתה הופך תחביב למקצוע ומבין שזה בא מתסכול ממפגשים עם "בעלי מקצוע" בארץ. מה הרמה של הצביעה אליה הגעת מבחינת מרקם תפוזיות ברק?

אני מבין שלדוגמא בגאנטים אתה לא מתעסק בפירוק והרכבה ורק בניקוי והכנה לצבע שזה בסדר גמור. מה שאני חושב שחסר בשירותים שאתה נותן זה בנוסף לניקוי וההכנה גם טיפול בשריטות ושיפשופים בגאנטים. הרי מי שמחליט לצבוע גאנטים יעשה זאת בדרך כלל כי המצב הקוסמטי של הגאנטים מציק לו בעין במידה כזו או אחרת.

לא רק אכזבה מבעלי מקצוע, בתחום הזה ספציפית אין אף אחד שנותן שירות ייעודי לצרכים שלנו ובטח לא מחזיק צבעים אטרקטיביים.

ההתייחסות בצביעה בין חלק תעשייתי לחלק שמורכב על החלום שלך צריכה להיות שונה במהות, מקווה שאני אסגור את הפער בתחום הזה.

אני מתעסק רק בצביעה אלקטרוסטטית (אבקה), בצביעה זו לא ניתן לעשות תיקונים, אלא רק בצביעה רטובה.

אני חושב שהמחירים יהיו מספיק אטרקטיביים שאנשים יעדיפו כבר לצבוע מחדש.

עכשיו שציינת שאתה מתכוון לפתוח עסק ולשם כך אתה צריך המלצה לצבעים מעניינים השרשור ברור יותר.

לדעתי צבעי הנחושת/זהב/חרדל/כתום-צהוב יהיו מעניינים.

תודה

תביא גם את הצבעים הקלסיים שחור לבן כסף מאמין שיהיה לזה ביקוש

כמובן שגם הכל תלוי במחיר

בהצלחה

בוודאי, רשמתי בהתחלה חוץ מהקלאסיים שהם מובנים מאליהם. תודה

קודם כל יוזמה מבורכת ואני מאחל לך המון בהצלחה! הצבע שהראית בסרטון הראשון ממש יפה.

תודה וגילוי נאות - אני לא יודע באיזה צבע השתמשו בסרטון כך שזה לא משהו שאציע בזמן הקרוב אבל בהחלט מתכוון לחקור את הנושא.

צביעה חשמלית בתנור

הפרוייקטים שלי:

• תוכן חדש...