Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספר לי על זה.. אני מכיר די טוב את השוק יד שניה של הרכבים בארה"ב אבל זה לא רלוונטי כרגע.

אתה מדבר על תקציב של 110,000 ש"ח בערך.. תנסה לחפש אולי סדרה 3 E92 או G37 קופה, מוסטנג GT ידנית אם תוכל למצוא, STI 08-09.

בקיצור לא VAG הנעה קדמית, זו דעתי לפחות..

אתה גם יכול למצוא Z4 אם בא לך רודסטר.

אני מקווה שהבנת את הכיוון שלי.

פורסם

חשבתי על BMW , עלויות אחזקה גבוהות משמעותית ולכן ירדתי מכך.

אני יכול לייבא מפה BMW 128 שנת 2012 עם מנוע 3.0 ליטר ושש צילנדרים . עולה 19,000 דולר.

סכום כולל בארץ צריך להיות 120-130 אלף. הסיבה שאני לא מייבא היא רק בגלל עלות אחזקה במידה ויש תקלת גיר או מנוע.

אין ברירה אלה לטפל במוסכי היבואן אם אתה בעל BMW וזה בניגוד לרכב תצורת VAG שיש המון מוסכים מצויינים שכוללים את איציק \ רון ועוד

פורסם

זה מנוע אטמוספרי אמין ואם הוא משודך לגיר ידני אז לא צפויות לך בעיות מיוחדות. הוא גם קיים כבר כמה שנים טובות, הטויין טורבו כבר סיפור אחר.

יש גם כמה מקומות טובים בארץ שמטפלים בBMW, רק צריך לברר..

פורסם

2 אופציות אפשריות:

1. מאחר ומדובר ברכב שיחסית הוא לא נפוץ - המחירון הוא לא יותר מניחוש.

2. המחירונים מחושבים בין היתר ע"י התקשרות מצד האנשים של לוי יצחק למפרסמי המודעות לשאול על מחירים אותם הם מבקשים - בתקופה שהיו מעט מוכרים, הדבר קיבל ביטוי נמוך יותר בשיקלול הסופי.

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

סתם מטעה אנשים ,אם האוטו עולה בארהב 19000$ הוא יעלה לך פה יותר מכפול וזה ללא עלות משלוח ביטוח וכו.

http://taxes.gov.il/customs/PersonalImport/Documents/MadrihYevuIshiRehev.pdf

בקשר לשירוקו המחירון הוא המלצה,הדגם 2.0 די נדיר,אין בנמצא מכוניות עם נתונים טובים,יד,ק"מ,גם שירוקו 1.4 אין שמורות

ולכן אוטו שמור יקבל מחיר גבוה מיצחק לוי.

נסה לקנות bmw קופה או קבריולט בת 5-8 שנים שם מחירון יצחק לוי הוא בדיחה לא מצחיקה

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם

לטענת מחירון לוי יצחק, מחיר המחירון נקבע עפ"י סקר שהם מבצעים על עסקאות בפועל שהיו בחודש האחרון ולכן יש לפעמים תיקונים למעלה.

לחבר הייתה בזמנו גולף GTI MK2 (בת 6-8), כשהוא רצה למכור אותה, היא עלתה כל חודש ב 1500 ש"ח עד שלאחר חצי שנה מכר אותה בכמה אלפי שקלים מעל מה שקנה אותה :lol:

ללא קשר למחירון לוי יצחק, אני בזמנו קניתי 205GTI במחיר "השוק" ומכרתי אותה לאחר 8 שנים גם כן במחיר "השוק", הרווחתי על הדרך 5000 ש"ח! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הדוגמאות שנתת פה לא רלוונטיות מכיוון שהרכבים האלו ישנים. גם לי יש דוגמאות על רכבים שהיו לנו במשפחה שנמכרו הרבה הרבה מעל למחירון אבל הם לא היו בני 4 שנים.

אני בכל אופן לא הייתי קונה את אותו הרכב פעמיים, אפשר למצוא אלטרנטיבות הרבה יותר טובות ומעניינות משירוקו 2.0, רק צריך סבלנות.

• תוכן חדש...