Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם, חדש כאן..

אני בחור צעיר שמעוניין מאוד לרכוש רכב, לאחר שרכבי הקודם התיישן ועלויות הטיפול ממש לא משתלמות. לאחר בדיקה ממושכת הגעתי להחלטה לרכוש טויוטה קורולה רובוטית שנת 2008. אינני מבין גדול ברכבים ועוד יותר באופן הקנייה ובפרטים הקטנים. על כן אשמח לשמוע עצות מועילות ממכם.

א.אותי לימדו שאין כמו לקנות רכב מאדם פרטי, אך התקציב שברשותי אינו מספיק לקניית רכב זה מאדם פרטי כך שאני מעוניין לרכוש אותו בשיטת המימון- קרי במספר גדול של תשלומים שווים.

ב. מה ההבדל בין חברות כמו אלבר, קל אוטו, אוויס , אלדן וכו.. לבין מגרשי רכב של סוחרים? מה עדיף?

, כמו כן אינני מבין מהו ליסינג אך מטרתי היא לקנות רכב מחברה או מסוחר שהינו פרטי.. תודה לעונים:)))

פורסם

אני לא יודע לגבי תהליך הקנייה עצמו, אך מאחר והעדת שאתה לא מבין ברכבים תן לי להזהיר אותך מדבר אחד:

הרכב שאתה רוצה לקנות לא מתאים לכולם בגלל התיבה הרובוטית הגרועה שלו. זוהי אחת התיבות הכי פחות נוחות שיצא לי אישית להיתקל בה ורבים אחרים רק מתלוננים עליה.

לכן, אני מציע לך לקחת סיבוב ולעשות נסיעת מבחן באקסמפלר שאתה רוצה לקנות לפני שאתה קונה אותו, יכול מאוד להיות שנסיעה של חצי שעה תגרום לך לרדת מהרכב הזה ולחפש רכב אחר.

ראה הוזהרת ובהצלחה במציאת רכב חדש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני מצטרף להמלצת קודמי מעליי לגבי התיבה הרובוטית שנחשבת לא הכי ידידותית לכל אחד.

אני ממליץ לך לערוך מבחן נסיעה ברכב ותבדוק אם אתה "מתחבר" לחבטות בהעברות ההילוכים של הרכב.

בכל מקרה,מומלץ לחפש רכבים נוספים בהתאם לתקציב ובעדיפות מבעלות פרטית.

פורסם

ספק אם תמצא רכב 2008 במגרשי חברות הליסינג הגדולות (שהקניה דרכן אכן מסוכנת פחות) יתכן שתמצא את מבוקשך במרגשי הטרייד-אין של היבואנים השונים.

בכל מקרה קח בחשבון שהגורמים המממנים לא ששים לתת הלוואות לרכישת כלי רכב בני 6 ומעלה וגם אם הם מתרצים המימון הוא באחוזים נמוכים יחסית מערך הרכב.

לגבי הדגם הספיציפי - אל תקנה בלי לבצע נסיעת מבחן ולבדוק שאכן אתה מסתדר עם הגיר שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...