Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם .

הונדה סיויק 2006 הדגם FD , הפלסטיק שנמצא באיזור של הווישרים וסוג של פסי גומי לכל אורך הגג נהיו דהויים וממש בהירים (אפורים כבר) , הייתי רוהצ המלצות לחומר שמשחיר אותם בחזרה , שומר עלייהם מפני קרני השמש , כמובן שארצה גם שהתכשיר יהיה מתאים גם לגומיות של החלון החיצוניות ובכללי פלסטיקה \גומי חיצוני .

תודה מראש .

פורסם (נערך)

אז ככה:

Opti-bond הוא חומר מצוין לכל סוגי הפלסטיקה והגומי החיצוניים, כולל צמיגים. אפשר להשיג באוטוסטור.

יש גם את chemical guys silk shine שזה חומר שמיועד בעיקר לחידוש פלסטיקה פנימית אבל הוא פשוט מעולה וגם מתאים לפלסטיק וגומי חיצוני, רק מעט יקר ולדעתי יחזיק קצת פחות. לי יש את שניהם ואני מאוד מרוצה.

קשה לי להמליץ על אחד מהם כי זה תלוי איך תשתמש , רק חיצוני או גם פנימי.

המחיר בסביבות 80 ש"ח אבל החומרים יספיקו להמון זמן. ומה שלא תקנה יהיה מעולה. דבר עם משה באוטוסטור הוא ייתן לך שירות מקצועי ועצה טובה

עריכה אחרונה על ידי liork1
פורסם

לכמה זמן הוא מחזיק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

קארפלן מוצר מעולה לדשבורד -נחות מאופיסיל לפלסטיקים שחורים חיצוניים. (פחות עמיד)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
אז ככה:

Opti-bond הוא חומר מצוין לכל סוגי הפלסטיקה והגומי החיצוניים, כולל צמיגים. אפשר להשיג באוטוסטור.

יש גם את chemical guys silk shine שזה חומר שמיועד בעיקר לחידוש פלסטיקה פנימית אבל הוא פשוט מעולה וגם מתאים לפלסטיק וגומי חיצוני, רק מעט יקר ולדעתי יחזיק קצת פחות. לי יש את שניהם ואני מאוד מרוצה.

קשה לי להמליץ על אחד מהם כי זה תלוי איך תשתמש , רק חיצוני או גם פנימי.

המחיר בסביבות 80 ש"ח אבל החומרים יספיקו להמון זמן. ומה שלא תקנה יהיה מעולה. דבר עם משה באוטוסטור הוא ייתן לך שירות מקצועי ועצה טובה

גם אני ממליץ בחום,

אתה יכול לבדוק גם את G6 של chemical guys שדומה לsilk shine אך נותן תוצאה מעט יותר מבריקה.

בנוסף ראיתי שיש חומר של Gtechniq שאמור להחזיק המון זמן http://vixdetailing.co.il/c4-permanent-trim-restorer/ אך הוא מיועד רק לפלסטיקה (יש להם חומר נפרד לגומי)

פורסם

המטרה נטו לגומי\פלסטיק חיצוני , כמו כן גם לפלסטיקה שיש בטמבון כמו הגריל האמצעי והפלסטיקה בצדדים במיקום של פננסי הערפל וכל פלסטיקה שיש לה מגע עם הסביבה , שמש , רוח , מזג אוויר וכו.. ושיחזיק מעמד מול השמש שלנו ושטיפות (שבשטיפה לא ירד החומר למרות שאפשר לחדש) .

תודה לכולם על העזרה , אני אקרא על כל חומר שהציעו פה ואבחר מה הכי טוב בשבילי .

פורסם

לפלסטיקה חיצונית אנו ממליצים על מספר חומרים.

silk shine -על בסיס מים ,יחדש וירענן את הפלסטיקה והגומי ,יגן על הפלסטיקה למספר חודשים ויתן ברק משי עדין.

ה G6- מוצר זהה בבסיסו ל Silk Shine אבל נותן ברק עז יותר ולפיכך מומלץ רק לפלסטיקה חיצונית.

chemical guys tire&trim gel , מוצר על בסיס ג'ל שמנוני שמאופיין בברק גבוה עוד יותר מ ה G6 ויודע לתת מענה טוב במיוחד לפלסטיקה "אבודה" /אפורה ודהוייה.

ה C4 מבית Gtechniq שדובר עליו הוא באמת "נשק יום הדין" לפלסטיקה ששום דבר לא עוזר לה .. כאן מדובר בטכנולוגיה מסוג אחר שבשורה התחתונה מחזירה פלסטיק "מת" לחיים.

ההבדל בינו לבין שאר המוצרים הוא עמידות המוצר,בעוד ששאר המוצרים שהזכרתי עמידים בפני עצמם לתקופה של מספר חודשים, ה C4 הוא טיפול חד פעמי לצמיתות . הוא פשוט מחזיר את הפלסטיקה למצב בו היא יצאה מהמפעל.

כל רכב והדרישה הספציפית שלו וכמובן,אנחנו כאן כדי לעזור.

שלומי.

פורסם

ה G6- מוצר זהה בבסיסו ל Silk Shine אבל נותן ברק עז יותר ולפיכך מומלץ רק לפלסטיקה חיצונית.

שלומי.

הייתי נזהר מהמלצות גורפות כאלה....ה G6 הוא לא מבריק חזק, הוא נותן ברק מעט יותר מהסילק שיין אבל בכל זאת זה עדין מאוד.

אני מורח אותו על הדשבורד כבר זמן רב והטאץ' שלו לאחר מעבר אחד הוא מאוד עדין, לא רואה סיבה שבעולם להמליץ עליו רק! לפלסטיקה חיצונית...אבל זו דעתי.

מה שכן, הג'ל של אופטימום הוא כבר ג'ל מבריק רציני הרבה יותר והוא מקנה מראה כמעט רטוב, זה כן הייתי ממליץ לפלסטיקה חיצונית.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם (נערך)
לפלסטיקה חיצונית אנו ממליצים על מספר חומרים.

silk shine -על בסיס מים ,יחדש וירענן את הפלסטיקה והגומי ,יגן על הפלסטיקה למספר חודשים ויתן ברק משי עדין.

chemical guys tire&trim gel , מוצר על בסיס ג'ל שמנוני שמאופיין בברק גבוה עוד יותר מ ה G6 ויודע לתת מענה טוב במיוחד לפלסטיקה "אבודה" /אפורה ודהוייה.

ה C4 מבית Gtechniq שדובר עליו הוא באמת "נשק יום הדין" לפלסטיקה ששום דבר לא עוזר לה .. כאן מדובר בטכנולוגיה מסוג אחר שבשורה התחתונה מחזירה פלסטיק "מת" לחיים.

ההבדל בינו לבין שאר המוצרים הוא עמידות המוצר,בעוד ששאר המוצרים שהזכרתי עמידים בפני עצמם לתקופה של מספר חודשים, ה C4 הוא טיפול חד פעמי לצמיתות . הוא פשוט מחזיר את הפלסטיקה למצב בו היא יצאה מהמפעל.

כל רכב והדרישה הספציפית שלו וכמובן,אנחנו כאן כדי לעזור.

שלומי.

הבהרה:

המילה "רק" ב "ה G6- מוצר זהה בבסיסו ל Silk Shine אבל נותן ברק עז יותר ולפיכך מומלץ רק לפלסטיקה חיצונית." נכתבה בהיסח דעת.

במקום "רק" היה נכון לומר "מאוד".

"ה G6- מוצר זהה בבסיסו ל Silk Shine אבל נותן ברק עז יותר ולפיכך מומלץ מאוד לפלסטיקה חיצונית." זה המשפט הנכון שהיה צריך להיכתב .

ה G6 מתאים ובטוח לכל סוגי הפלסטיקה והגומי מחוץ לרכב ובפנים הרכב. הוא משאיר מראה מבריק יותר מה silk shine על הדשבורד וזה עניין של העדפה וטעם אישי.

בברכה,שלומי .

עריכה אחרונה על ידי VIX Detailing
  • תוכן חדש...