Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

בשעה טובה קניתי מצלמת וידאו לרכב (חשוב מאוד) , שמתחילה לצלם בעת הנעת הרכב ומתכבה בעת דימום המנוע .

כל הרעיון אמור להתבסס על כך שהמצת עובד ומתכבה ביחד עם המנוע .

רק שאצלי באוטו זה לא עובד כך , והמצת עובד כל הזמן ללא קשר למנוע ,מה שגורם לי להפעלה וכיבוי ידני של המצלמה.

איך אני יכול לגרום למצת לפעולת כיבוי/הפעלה יחד עם המנוע ? האם זה קשור לקופסת פיוזים שיש לי ברכב ?

הרכב שלי זה פולו פולספאגן 2004 . אוטומט .

תודה .

פורסם

אתה צריך למתוח כבלים למקור חשמל שעובר רק אחרי הסוויץ'. למרות שזה ממש לא מסובך ברכב שלך, לא הייתי מתעסק בזה אם אין לך ניסיון בתחום.

פורסם

דבר ראשון פנה לחשמלאי רכב במידה ואתה לא יודע או יש לך ידיים שמאליות. במידה ויש לך קצת ידע, נסיון ורצון לעשות לבד, הכי פשוט לדעתי להתחבר למתח של הרדיו ברכב משום שגם ככה יש לו מקור מתח אחד ישיר ושני אחרי סוויץ .

פורסם

לא הייתי מתחבר על הרדיו דיסק גם בגלל הגישה המסורבלת והלא נוחה, גם בגלל שכניסת המתח לרדיו דיסק אחרי סוויץ היא עבור ממסר ולכן בנוייה לזרם חלש.

פורסם

לדעתי בדיוק ההפך, בד"כ יש למערכות פיוז של 10A והם ממש לא מגיעים לצריכה כזאת, ז"א הקו למערכת עצמה מתאים לזרמים כאלה ומצלמה בשום דרך שהיא לא תגיע אפילו לאמפר אחד.

בקשר לגישה, גם שם אני רואה יתרון משום שהוצאת המערכת מגלה את החוטים וכמובן המעבר למצלמה עובר מאחורי הדשבורד לכיוון הקורה.

פורסם

אני בגולף לקחתי מטען כפול של USB וחיברתי אותו לצמה של הרדיו. ביציאה אחת חיברתי את המטען לטלפון והשנייה את המצלמה.

עובד מצויין.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...