Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשנות את מידת הצמיגים במאזדה לאנטיס 99 שלי לחישוק ברזל 15' או 16'.

עד היום עשיתי את זה בקלות ברכבים האחרים על ידי חישוק ברזל מרכב אחר במשפחה.

ב-306 שינתי מ-14 ל-15 ברזל על ידי חישוקים של קסארה.

בקורולה מ-15 ל-16 ברזל על ידי חישוקים של אונסיס.

הכל הלך חלק כמו לגו.

עכשיו אני מגלה שככל הנראה לא כך המקרה עם המזדה.

כנראה שכמעט כולן הגיעו עם החישוק 14' ולפי מה שבררתי כמעט שאין חישוק ברזל 15' או 16' מהסדרות האלו בשוק.

מאחר והמרווח ברגים הוא 4X100 (אני לא יודע מה הגודל טבור) אני מתחיל לתהות האם חישוק של פ'גו או כל רכב אחר יכול להתאים?

ובאותו הקשר, האם ניתן לבצע הלבשה של חישוק נניח 5 ברגים על צלחת התאמה ל-4 ברגים או שזה כבר אופרציה אחרת מבחינת עלות וביצוע?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מה?

חישוק ברזל בקוטר 15" ומרווח ברגים 4X100 זה בערך החישוק הכי נפוץ בשוק, אני לא מבין את שאלתך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יכול לציין דגמים ספציפיים של רכבים עם חישוק ברזל 15' או 16' 4X100 שאתה מכיר וייתכן שיתאימו?

נניח שאת מרווח הברגים והישיבה על הקליפר פתרנו, עכשיו השאלה היא אם מרווח הטבור יתאים.

(אני אישית לא מכיר ועל כן השאלה).

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מאזדה 2, טויוטה קורולה (אלה שעד 2007 בוודאות, לא יודע לגבי החדשות). זה מה שקפץ לי לראש ב"שלוף". אני בטוח שיש עוד לא מעט יצרנים ודגמים עם המידה הזו. אני סמוך ובטוח שכל פנאצ'רמעאכר מחזיק מספר דו ספרתי של ג'אנטים כאלה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...