Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לנו מאזדה לאנטיס 2003 כבר קרוב לעשור ואנחנו מחפשים להחליף אותה.

עד היום תודה לאל אנחנו סופר מרוצים מהמאזדה והיא עברה 137K ק"מ, ז"א רוב הנסיעות עירוניות.

אם לדייק-אמא שלי היא הנהגת העיקרית ברכב, נסיעות בתוך העיר [נתניה] ופעם בכמה זמן גיחות מחוץ לעיר [ת"א והסביבה].

אנחנו מחפשים רכב אמין [כמו המאזדה שעודנה משרתת אותנו נאמנה], רצוי שיהיה קצת יותר חסכוני בדלק מהמאזדה הזללנית [כך שאפשר מיני אבל לא סופר מיני] והתקציב הוא מקסימום 60K, אפשר למתוח אותו עד 70K אם זה ממש שווה את זה..

חשבתי על סזוקי סויפט, אמא שלי יותר בכיוון לקורולה-אבל היא עצומה, לא?

[[לגבי המאזדה-אני זוממת לקבל אותה :twisted: אז אני מקווה שנמצא לה רכב שווה במהירות וביעילות :lol: ]]

תודה על העזרה!

פורסם

בתור רכב עירוני המיני יותר עדיפה,היא מחפשת אוטומט או שאפשר גם ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסוופיט רכב טוב,אמין,זריז,אם היא לא צריכה תא מטען גדול רכב מתאים לה.

יש גם את היונדאי I20,היא עדיפה מבחינת בטיחות,תא מטען גדול יותר,במידה ולוקחים את גירסאות הבסיס אז היא גם מאובזרת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...