Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לדעת איזה זכויות יש לי לגבי קנית רכב חדש אם יש לי נכות 100 אחוז לצמיתות.

יש לציין שהנחות שלי היא לא קשורה ממש לבעיות הליכה או רגליים, למרות שיש לי קצת בעיה בשיווי משקל, אבל לא יודע אם זה אומר משהו.

יש לי תג נכה, וחנית נכה ברחוב, ועמוד עם השלט נכה היא רגילה ולא עם ציור של כסא גלגלים יענו נכה לייט כזה :roflmao:

לא משנה כרגע מהיא סיבת לנכות, אני רק יגיד שזה קשור למצב בריאותי, ומשהו שעברתי בעבר

אני בן 24 עם רישון 3 שנים אם זה משנה, האם מגיע לי הנחה מסויית על קנית רכב חדש?

עריכה: אני צריך לדעת מהיא אחוז הנכות הניידות שלי, ולפי זה יהיה אפשר לדעת אם כן מגיע לי הנחות לגבי קנית רכב חדש?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

תבדוק בביטוח לאומי. כמה שאני יודע פטור ממכס לנכי ניידות.

לגבי אחוז ניידות: היית אמור לקבל מסמכים מתאימים מביטוח לאומי. יש להם גם מידע באתר - ממליץ לקרוא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תבדוק בביטוח לאומי. כמה שאני יודע פטור ממכס לנכי ניידות.

לגבי אחוז ניידות: היית אמור לקבל מסמכים מתאימים מביטוח לאומי. יש להם גם מידע באתר - ממליץ לקרוא.

יש הכל בתיק שלי בביטוח הלאומ,י אני יכול ללכת להוציא מישם את כל המסמכים הדרושים, השאלה היא כמה אחוזי נכות לניידות צריך בשביל לקבל הנחת מיסים בקנית רכב חדש, והאם זה תלוי רק בנכות הניידות, או שגם אחוזי נכות בכללי יכולים לעזור?

פעם שהתקשרתי לברר לא ממש נתנו לי תשובות, לא זוכר מה בדיוק אמרו לי, אבל בכללי אמרו לי לבדוק לפי מה שרשום אצלי התיק האישי.

פורסם

אתה חייב לעבור ועדת ניידות של ביטוח לאומי , יש אחוזי נכות רפואית ויש אחוזי ניידות - שני דברים שונים.

במידה לא עברת ועדה כזו עליך לגשת לסניף ביטוח הלאומי שלך למחלקת ניידות ולמלא טפסים לוועדה.

תסתכל בקישור המצורף:

http://www.btl.gov.il/BENEFITS/MOBILITY/הלוואה%20עומדת%20לקונה%20רכב%20ראשון%20להחלפת%20רכב/Pages/שיעורי%20ההלוואה%20העומדת.aspx

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
אתה חייב לעבור ועדת ניידות של ביטוח לאומי , יש אחוזי נכות רפואית ויש אחוזי ניידות - שני דברים שונים.

במידה לא עברת ועדה כזו עליך לגשת לסניף ביטוח הלאומי שלך למחלקת ניידות ולמלא טפסים לוועדה.

תסתכל בקישור המצורף:

http://www.btl.gov.il/BENEFITS/MOBILITY/הלוואה%20עומדת%20לקונה%20רכב%20ראשון%20להחלפת%20רכב/Pages/שיעורי%20ההלוואה%20העומדת.aspx

הבנתי תודה, עזרתה לי מאוד.

• תוכן חדש...