Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות או הצעות משתלמות לרכישה.

עד עכשיו הדיל הכי משתלם שמצאתי זה לריו 5 ד' אוט' lx

ב90k דרך Hertz.

והאמת שאני מעדיף את הגרסה המאובזרת, ההפרש אצל היבואן הוא בסביבות 2k. אבל אני לא מוצא את הדגם הנ"ל מתחת ל100k.

אשמח להמלצות.

פורסם

כנראה שלא תמצא דגם EX בחברות ליסינג כי ליסינג בדרך כלל מתעסקים עם דגמים הכי פשוטים. לגבי המחירים, פעם אחרונה במבצע של חבר הוא עלה 97900. אז אם יש לך סבלנות חכה לפעם הבא שיעשו מבצע. חוץ מזה קח בחשבון שקיה ריו אוטומטית שותה הרבה דלק.

פורסם

אני אחרי סקר שוק ארוך ומקיף ולא מצליח למצוא את הרכב המתאים והמשתלם בשבילי.

מחפש רכב שלישי למשפחה שישמש בעיקר אותי (סטודנט בן 24) ואימי.

הדרישות הבסיסיות: אוט' חדש

עדיפות להאצב'ק

הרכב לא צריך להיות גדול במיוחד אבל גם לא ממש קטן.

מעדיף עסקה דרך מוטודייל או אחד מחברות הליסינג 0 ק"מ ( כי לא בא לי לשלם סתם ליבואני הרכב, לא מתכננים למכור כ"כ מהר).

מחפש רכב איכותי ושלא יהיה אפתי,שיהיה עד כמה שאפשר מהנה לנהיגה בלי לאבד נוחות.

בינתיים נעצרנו על ריו 5 ד' אוט' lx ב90K יד 1 0 ק"מ מחברת ליסינג

זאת הבחירה הכי משתלמת

השאלה היא האם ניתן למצוא רכב איכותי יותר,אין בעיה להגדיל את התקציב אבל חשוב לי לשמור לי על תמורה למחיר.

נ.ב: כותב הפוסט נהג שנהג ברוב הרכבים בארץ ועדיין לא מצא את הרכב בשבילו, אשמח לעזרתכם!!!

פורסם

לי יש את הקאיה המאובזרת 1.4 , לא בעייתית מבחינת דלק 1:14, תלוי כמה רגלך כבדה על הדושה, ככל שתלחץ כך הרכב ישתה יותר....וזה נכון לכל רכב.

פורסם

1:14 זו בדיחה טובה. היה לי את הרכב הזה שנה, הוא צורך דלק לפחות כמו ג'יפ. משהו כמו 1:8 משולב (וזה בנהיגה רגועה). ואם זה לא מספיק מדובר בעגלה של ממש, הרכב לא זז, ובעיקר לא נוח. הצעה שלי: תתרחק כמו מאש.

ההמלצה שלי: הפיאסטה החדשה 1,600. זה לא עולם אחר, אלא גלקסיה אחרת, ויותר זולה.

פורסם

קצת חלשה לעומת המתחרות (קליאו, סוויפט, פיאסטה), וגם צריכת הדלק לא צפויה להיות טובה במיוחד.

הייתי מחפש חלופה אחרת.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לפני מספר ימים היה אחד בפורום שהתעקש שיש פיאסטה 1.6 אוטומטית 0 קמ מליסינג בחברות ההשכרה. ממליץ לך להתקשר לכל חברה ולבדוק את העניין. אומנם לא מאוד חסכונית או מאובזרת, אבל מציעה שילוב טוב של מנוע וגיר וגם איכות נסיעה וחומרים.

פורסם

אני מניח שאני הוא זה שהתעקש :roll:

בקיצור, יש גם יש.

אתמול הזמנתי את הרכב (פיאסטה 1.6 2013 צהוב חרדל).

מחיר הרכב 88,800 ש"ח.

במחיר דומה ניתן גם להשיג את הריו והאיביזה 1.2TSI.

את המאזדה 2 הציעו לי ב-84K ש"ח (כולל אגרת רישוי) ואני דיי בטוח שבאותו המחיר הציעו לי גם את ה-I20.

יש גם את הפיג'ו 208 1.6 אוט' (הבסיסית) שהציעו לי ב-91K ש"ח ישירות מהיבואן (לא דרך ליסינג).

בקיצור, יש מבחר לא קטן בגזרת המחיר של 90K.

אני לא בטוח מי הכי טוב, אני בטוח במי אני בחרתי.. :-)

פורסם

אכן רפרנס.

אגב, מכל המכוניות היא נראתה לי המצ'וקמקת ביותר.

וזה לא רק אני, זה גם אישתי.

אפילו מהפיקנטו התרשמנו יותר.

הרכב מרגיש כל כך פשוט שזה מוגזם, והשיא זה במערך הבקרה של המזגן (מכאני, בקרת אקלים יש רק ב-FR) שנראה כאילו נלקח ממאוורר ישן.

פורסם
לי יש את הקאיה המאובזרת 1.4 , לא בעייתית מבחינת דלק 1:14, תלוי כמה רגלך כבדה על הדושה, ככל שתלחץ כך הרכב ישתה יותר....וזה נכון לכל רכב.

אין מצב 1:14. אפילו בכביש בין עירוני בלילה בנסיעה הכי רגועה על 90 קמ"ש, הכי טוב שיוצא זה בסביבות 1:12.

ונורית eco דולקת כל הזמן. במשולב אי אפשר להוציא יותר טוב מ 1:10. אם מדי פעם משלבים קיק דאון, או לחיצה קצת יותר כבדה

על דוושת הגז זה יורד לכיוון ה 1:9.

לשם השוואה,

בסקודה פאביה שהייתה לי לפני כן, טנק דלק היה מספיק ל-400 ק"מ, ובקיה ריו בקושי ל-300.

מדובר על אופי נסיעה זהה לחלוטין, כשגודל טנק הדלק די דומה.

אגב, הצריכה לא השתפרה כהוא זה מאז הקניה (אעלק המנוע צריך להפתח...).

• תוכן חדש...