Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעל רשיון נהיגה 11 שנים ברכב A2 , פרטי.

ובעל רשיון נהיגה 8 וחצי שנים ,קטנוע עד 125 סמ"ק.

אני רוצה לחדש את הפוליסה של הקטנוע 50 סמ"ק שלי, ויש לי בבקשה 2 שאלות.

1. שואלים אותי האם הייתי מעורב בתאונת דרכים והיייתה תביעת גוף ב-3 שנים, אז לא ידעתי בדיוק מה להשיב, הואיל ולעניין הקטנוע הייתה לי פעם אחת בחיים תאונה עצמית (החלקתי על הכביש) ותבעתי , קיבלתי 7 אלף (קיבלתי מכה יבשה, וזה היה בשנת 2005,ומאז לא הייתי מעורב בתאונה הקשורה לקטנוע שלי ולא תבעתי ולא נתבעתי, ואולם בדצמבר 2010, נהגתי ברכב של חבר, והייתי מעורב בתאונה קלה, חזיתית, ותבעו את הפוליסה של חברת הביטוח של חבר שלי בעל הרכב- אז מה לענות במצב זה?, והאם זה פוגע בי מבחינת תשלום פרמייה?

2. שואלים כמה זמן יש לי רשיון, כי אני רוצה לחדש את של הקטנוע, והאם לומר תאריך של הרכב או הקטנוע (קבלת רישיון)?

תודה.

פורסם

אותי לימדו שלא משקרים את חברת הביטוח

לכן התביעה לפני 7-8 שנים לא רלבנטית התאונה משנת 2010 רלבנטית

בתשובה לוותק כותב את שני המועדים למרות שהרלבנטי ההגיוני הוא של הקטנוע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אותי לימדו שלא משקרים את חברת הביטוח

לכן התביעה לפני 7-8 שנים לא רלבנטית התאונה משנת 2010 רלבנטית

בתשובה לוותק כותב את שני המועדים למרות שהרלבנטי ההגיוני הוא של הקטנוע

היי , לציין את התאונה מ-2010, ברם כי מדובר ברכב פרטי לא שלי ושבוטח וכוסה מהביטוח של הבעלות של הרכב (חבר שלי),

ולמרות שכעת מדובר בעניין של חידוש קטנוע ולא רכב!.

פורסם

נחדד

אם התאונה בשנת 2010 קרתה לפני יותר מ3 שנים גם אותה לא צריך לכתוב , אם פחות , כמו שכתבת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...