Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!!

סיפור שלי הוא כזה- הלכתי היום לעשות טסט. היה עמוס וחיכיתי כ 20 דקות עם האוטו מונע כדי להיכנס. בדיוק נכנסתי למסלול, כשהתחיל לצאת עשן לבן ממיכל העיבוי וישר העיפו אותי ממכון הטסטים.

חיכיתי שהאוטו יתקרר ועשיתי כמה ניסוים:

• כאשר האוטו עומד בסרק, מאוורר של הרדיאטור לא נכנס לעבודה והמים במיכל העיבור רותחים.
  • ברגע שמפעילים מזגן, המאוורר נדלק ונכבה לסירוגין והמים לא רותחים.

נסעתי לחשמלאי רכב, הוא בדק ממסרים, קצרים וכו' לבסוף פירק את החלק שבתמונה ועשה לו קצר. החלק יושב על המאוורר, וכנראה שזהו נגד המהירויות של המאוורר. נסעתי למכון טסטים ואישרו אותי בלי בעיה.

רק מה - עכשיו המאוורר עובד כל הזמן. ברגע שאני מכניס סויץ' (ואפילו שהאוטו קר) המאוורר נכנס לפעולה.

אז הנה השאלות שלי:

1. האם מה שפורק זה באמת נגד מהירויות?
  2. האם הבעיה היא באמת בחלק הזה? אם לא, איפה לחפש את האשם?
  3. איפה אפשר למצוא חלק כזה חדש? מה המק"ט שלו?

IMG_20130517_191227.jpg

IMG_20130517_191245.jpg

IMG_20130517_191313.jpg

פורסם

מה זאת אומרת החשמלאי פירק ועשה בו קצר? אז מה הוא עשה לך גישור ללא החלפת לנגד חדש? פשוט חיבר לך קבוע את המאוורר שיעבוד כל הזמן?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תגש קודם לבדוק במוסך המרכזי.

שאני החלפתי בזמנו את הנגד הזה, נכנסתי למוסך של החברה (טויוטה) וקניתי חדש מקורי.

המחיר היה 126 ש"ח לא נורא.

אצלי היתה בעיה שהוא היה עובד רק על העוצמה החזקה ביותר.

פורסם

בגדול, 98FB9A819AA זה המק"ט.

אבל כמעט לא מצאתי עליו כלום.

בטח יש מק"ט שהחליף אותו.

נסה את גוגל

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...