Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה החליפו לנו במוסך רצועת אלטרנטור בגלל שנשחקה ולא היתה טעינה מספיק חזקה, לאחר ההחלפה נפתרה הבעיה הזו, אך לאחר כמה חודשים התחילו רעשים וצרצורים כאשר מפעילים את המזגן במיוחד בהתחלת הנסיעה, לאחרונה המזגן התחיל לעבוד לסירוגין.

לפני שבוע החברה שלי לקחה את האוטו לטיפול ואמרה לבעל המוסך שיש רעשים בהפעלת המזגן והוא לא תמיד מקרר, במהלך הטיפול סידרו את הבעיה של המזגן אך הרעשים נשארו וכשהאירה לו על זה - התשובה שלו היתה: " זה ככה בדגם הזה" אז היא ענתה לו שעד לפני שהם התעסקו עם הרצועת אלטרנטור זה לא היה ככה.

אז הוא שם איזה "משחה" שבאמת לא היה רעש ל 3 ימים אך זה חזר.

כמובן שאני התעצבנתי שבגלל מוסך של אידיוט שלא יודע לעבוד האוטו יהפוך לגרוטאה והחיסכון בינו לבין המוסך המורשה לא שווה את זה שהוא יהרוס את האוטו שכל דבר מעבר להחלפת שמן,פילטרים, ברקסים גורם לצרות אצלו.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

מה אתם ממליצים לעשות?

עכשיו לנושא האורות, כשהחברה שלי קנתה את הרכב הפנסים היו נראים לא כל כך טוב אז השתמשתי בחומר לחידוש פנסים והחזרתי אותם להיות שקופים אך עדיין מרגישים שהשטח המואר שלהם קטן לעומת הרכב שלי והטווח של התאורה נמוך יותר. מה כדאי לעשות? החלפה של הפנסים לחדשים? כמה אמורים לעלות?

פורסם

א.בעניין המזגן והרעשים אני משער שהבעייה כנראה ברצועה. וממש קשה למתוח שם את הרצועה! ממש סיוט!

אז המכונאי גירז/שימן אותה העיקר שהרעש יפסיק לאותו הרגע (או לשבוע הקרוב) העיקר ש"החברה הנודניקית שלך" תשתחרר לו משם.

ב.בעניין האורות; יכול להיות שבאמת הפנסים "אטומים"

או שיש בתוך הרכב סקלה על מנת לכוון אותם למטה/מעלה

או שצריך לעשות כיוון אורות מקצועי.

מה קרה בטסט השנתי? ומתי עשית טסט?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
א.בעניין המזגן והרעשים אני משער שהבעייה כנראה ברצועה. וממש קשה למתוח שם את הרצועה! ממש סיוט!

אז המכונאי גירז/שימן אותה העיקר שהרעש יפסיק לאותו הרגע (או לשבוע הקרוב) העיקר ש"החברה הנודניקית שלך" תשתחרר לו משם.

ב.בעניין האורות; יכול להיות שבאמת הפנסים "אטומים"

או שיש בתוך הרכב סקלה על מנת לכוון אותם למטה/מעלה

או שצריך לעשות כיוון אורות מקצועי.

מה קרה בטסט השנתי? ומתי עשית טסט?

האורות מכוונים למקסימום שאפשר למעלה, האוטו עבר ככה כבר 2 טסטים ללא בעיה. אך אני עדיין לא טוען שבמכון הם בודקים כמו שצריך את זה כי אצלי ברכב לפני חודש בדקו רק פנס אחד מתוך 2 וברכב של אמא שלי שנה שעברה לא בדקו לי בכלל כיוון אורות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אייל לא הבנתי את המושג פנסים "אטומים", תוכל להסביר למה התכוונת?

מאז ששאלתי לגבי הנושא הזה, התעוררה בעיה שהאוטו לפעמים נכבה בזמן נסיעה לשנייה אחת ומתניע לבד, במוסך שטיפל באוטו את הטיפול התקופתי לא ידעו מה הבעיה והמליצו ללכת למוסך המורשה בטענה שאם הבעיה היא משהו שקורה לפעמים ולא קרתה בזמן שהאוטו אצלם אין להם אפשרות לאתר אותה ולכן עדיף ללכת למוסך מורשה כי שם יש אפשרות להתחבר למחשב של הרכב.

במוסך המורשה בינתיים חושבים הבעיה היא מ 2 חיישנים במנוע.

מה דעתכם?

• תוכן חדש...