Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוק בפורום שגם אני לא כ"כ מבין או מתחבר אליו, בפורום הטכני אין שום בעיה להמליץ על מיליון ואחד מוסכים, אך כאן אסור להמליץ על מתקינים שאני חושב שהם עשו עבודה טובה והגונים?

ד"א, אתה ממבשרת?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
חוק בפורום שגם אני לא כ"כ מבין או מתחבר אליו, בפורום הטכני אין שום בעיה להמליץ על מיליון ואחד מוסכים, אך כאן אסור להמליץ על מתקינים שאני חושב שהם עשו עבודה טובה והגונים?

ד"א, אתה ממבשרת?

מסכים, אני כולי חדש וטרי, ועד לפני שבוע לא ידעתי ממה מורכב קומפוננט; אז איך אני אמר לדעת מי נחשב

איש מקצוע אמין ואיכותי? לרכוש מערכת בעלפי שקלים ובסוף בגלל התקנה והידפק, זה דבר שיכול להטריף.

ואכן, ממבשרת ציון (:

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

ידעתי שאני מזהה לפי התמונה :lol:

גם אני ממבשרת, ומבין בכל הקשור למערכות ויש לי בעצמי משהו נחמד ברכב :-P

אם תרצה עזרה בכל דבר, אתה מוזמן לפנות אליי בה"פ, אשמח לעזור.

אחרי הכל, אנחנו גם שכנים :lol:

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
ידעתי שאני מזהה לפי התמונה :lol:

גם אני ממבשרת, ומבין בכל הקשור למערכות ויש לי בעצמי משהו נחמד ברכב :-P

אם תרצה עזרה בכל דבר, אתה מוזמן לפנות אליי בה"פ, אשמח לעזור.

אחרי הכל, אנחנו גם שכנים :lol:

מצויין!

מתי אפשר להפריע לך עם המערכת? :p

אגב, אני רוצה לתקתק את הדבר הזה עד סוף הפסח, כי האוניברסיטה עומדת לי כמו עצם בגרון. כמה אמורים לעלות לי כבלים

למערכת של סאב, מגבר, קומפוננט? כי אם כדאי להזמין מחו"ל, אז כדאי שאעשה את זה כמה שיותר מהר כי יקח להם זמן להגיע :)

פורסם
מתי שבא לך :-P

קיט התקנה עולה בסביבות ה-150 - 200.

אתה מתכוון להרכיב לבד?

לוואי לבד, אחרת לא הייתי שואל על בעל מקצוע

פורסם
כן בגלל זה לא הבנתי למה אתה שואל על כבלים, אתה הולך לבעל מקצוע והוא כבר יתקין לך את המערכת אתה לא צריך לשבור את הראש עם כבלים.

השאלה היא אם אוכל לחסוך אם אזמין כבלים מחו"ל ולא ארכוש דרך המתקין. ראיתי הבדלים מאוד גדולים.

פורסם

הסיבה נעוצה בעבר הלא רחוק של ההתנהלות בפורום. אם אתה רוצה למצוא ממליצים שמדברים עליהם, חפש את כפתור החיפוש. אף אחד לא מת מלחפש בארכיון הפורום,תמצא שם גם מתקינים שדברו עליהם לא מעט, התקנות שלהם ואולי את הסיבות ללמה אסרו בסופו של דבר להמליץ על באופן ישיר על התקנות אלא רק להעלות התקנות שבוצעו ואצל מי.

בגדול, תדע שאין יותר מדי של מתקינים ברמה גבוהה באמת בארץ, ואלו שכן איכותיים לאו דווקא יקרים כמו שהיית חושב. הזמנה מחול -לרוב- תוזיל עלויות, אבל שווה לדבר עם ספקים ומתקינים על עלויות בארץ על אביזרי התקנה איכותיים לפני הזמנה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
הסיבה נעוצה בעבר הלא רחוק של ההתנהלות בפורום. אם אתה רוצה למצוא ממליצים שמדברים עליהם, חפש את כפתור החיפוש. אף אחד לא מת מלחפש בארכיון הפורום,תמצא שם גם מתקינים שדברו עליהם לא מעט, התקנות שלהם ואולי את הסיבות ללמה אסרו בסופו של דבר להמליץ על באופן ישיר על התקנות אלא רק להעלות התקנות שבוצעו ואצל מי.

בגדול, תדע שאין יותר מדי של מתקינים ברמה גבוהה באמת בארץ, ואלו שכן איכותיים לאו דווקא יקרים כמו שהיית חושב. הזמנה מחול -לרוב- תוזיל עלויות, אבל שווה לדבר עם ספקים ומתקינים על עלויות בארץ על אביזרי התקנה איכותיים לפני הזמנה.

קודם כל תדה על התגובה. אציין ש-markmakov נתן לי כמה כיוונים ואני כנראה אבחר את אחד המתקינים

שהוא המליץ לי עליהם. כמובן שתודה למארק :)

אגב, אני מבין שיש חילוקי דעות בין אנשים בנוגע להמלצות - אבל אני חושב שהאיסור הזה פוגם ביעילות של הפורום.

בסופו של דבר, יש פה אנשים מצויינים שעוזרים וממליצים על חלקים ומערכות - וחבל שבסוף כל ההליך הארוך והיקר,

הפרוייקט יתחרבש בגלל התקנה לא ראויה.

אם מצליחים להסתדר בפורומים נוספים באתר - נראה לי שגם פה אפשר יהיה להסתדר; פשוט יש לקבוע כללים בעניין

המלצות. מי שרוצה "להזהיר" מישהו מפני מתקין, יכול לעשות זאת בהודעה פרטית ולא לחרוץ לשונות ולהכפיש.

בכל אופן, תודה רבה.

• תוכן חדש...