Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא מזמן קניתי מאזדה 3 2.0 2005, כחלק מישור קו מכנאי וקוסמטי אני צריך את עזרתכם,

-הגומיות בכל החלונות ברכב שלי גמורות לחלוטין לא הצלחתי למצוא באינטרנט מאיכן ניתן להזמין גומיות לחלונות הרכב, אין לי זמן לנסוע למוסך ואני בטוח אחסוך כמה שקלים אם ארכיב את הגומיות לבד.

up369.siz.co.il/up2/zyymgmjitcmz.jpg - קישור למי שלא הבין לאיזה גומיות התכוונתי.

- ההגה שלי נראה זוועה, כמה אמור לעלות תיקון קוסמטי להגה הרכב?

- התאורה בדשבורד ובלוח השעונים מאוד "אדומה" אני מעוניין להחליף את התאורה הפנימית לתאורה כחולה, הבנתי שהדבר אפשרי אך מסובך ודורש הלחמה של הלדים, יש מקום שאתם ממליצים לי להגיע אילו להתקנה כזאת?

- לא מזמן הזמנתי כיסויי מראות צד שכוללים פנסי איתות, אך הזמנתי אותם ללא צביעה, האם כדי שאגש לצבעי רכב או אעשה את העבודה בעצמי? ואם כן אז איכן ניתן להזמין ספריי צבע לפי קוד צבע הרכב.

- שאלה אחרונה לגביי דיטיילינג, ברכב שלי יש כמה מעיכות פח ללא קילופי צבע אך זה מציק נורא בעין, ובלי קשר הייתי רוצה לחדש את ה"ברק" ברכב שלי. מה בערך העלויות של דיטיילינג כולל תיקון מעיכות? ואיזה מקום מומלץ במרכז?

סליחה על החפירה ותודה לעוזרים 8)

פורסם

תיקון קוסמטי להגה אפשרות לעשות החל מ-50 ש"ח (שזאת בערך העלות של כיסוי הגה פשוט) ועד לכמה מאות שקלים לריפוד מחדש בעור איכותי בתפירה איכותית.

את כיסוי המראות אפשר לצבוע לבד, אם יש לך ידיים טובות וקצת סבנות. יש מקומות בהם ניתן לרכוש ספריי צבע מוכן לפי קוד הצבע של הרכב שלך ואז ההתאמה תהיה כמעט מושלמת.

מעיכות פח לא קשורות לדיטיילינג ובשביל לתקן אותם צריך לעשות PDR או פחחות. דיטיילינג אפשר לעשות גם ב-200 ש"ח וגם ב-2,000 ש"ח, הכל שאלה של הרמה אליה אתה רוצה להגיע ורמת החאפריות של המקום בו אתה מבצע את הטיפול (מן הסתם, ילד שעובד בחניה של הבית שלו לא נותן חשבוניות או משלם שכירות והמחיר שלו נמוך יותר).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובה המהירה, אני רוצה לעשות ריפוד מחדש, אתה מכיר מקום מומלץ להגיע אילו לכזאת עבודה?

לגביי כיסוי המראות, יש לי סבלנות בשפע. איכן אוכל להזמין לי ספריי צבע לפי קוד צבע הרכב?

לגביי המעיכות, הבנתי שאחרי פחחות אני אהיה חייב לצבע את החלק מחדש. ועל PDR שמעתי וקישרתי בין PDR לדיטיילינג כי הבנתי שמקומות ברמה עושים את שני העבודות האלה ביחד, אז בגדול לאן מומלץ להגיע כדי לקבל עבודה טובה?

פורסם

לגבי ההגה - אני ממליץ בחום על דוד מאודיבה ארט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3414779#post3414779

לגבי הצבע - קארפיקס בתל-אביב.

לגבי הדיטיילינג - אל תדאג. תוך שעה-שעתיים יקפצו עליך כמה מהמפרסמים הסמויים המובילים של הפורום עם הצעות בהודעות פרטיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הגומיות לחלונות נקראות גומי גשם.

ואתה תתעלף כשתשמע כמה הן עולות בחברה.

למאזדה 3 2009 צורה חדשה רוצים משהו כמו 580 שקל לפני מע"מ לאחת קדמית, המחיר בין הצדדים משום מה גם לא זהה.

פורסם

לא צריך להשתולל עם העלויות.. הינה כיסוי להגה שנותן תחושה מאוד איכותית ועולה גרושים פלוס בערך שעת עבודה שלך..

http://www.ebay.com/itm/200854699379?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

אני שמתי כזה אצלי ברכב ומאז כל אחד שרואה ונוגע בזה בטוח שזה עולה הון.

לגבי כיסויים לרכב יש חברה בחולון שתופרת לפי מידות הרכב שלך ואם תשלם אקסטרה הם גם מלבישים לך את זה ( אני עשיתי לבד אבל זה מאודד קשה) וזה עולה יחסית מאוד זול..(אני מדגיש יחסית)

https://www.facebook.com/tttopcar תפנה אל הבחור הוא מאוד נחמד ואני מקווה שתצא מרוצה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

מעניין שהפלסטיק הזה ששמתה בהתחלה הוא מחלה של מאזדות , גם ה 323 626 6,3, דמיו,לאנטיס יש את הפלסטיק שנאכל עם הזמן .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

Tzvika-Pick, תודה על התגובה. פניתי לחברות שהצעת בבקשה להצעת מחיר.

firebirdrc, זה נשמע יקר לפס גומי. יקר מאוד. ואני צריך להחליף את ארבעתם. אולי מישהו יודע מאיכן אוכל להזמין "גומי גשם"?

E-A, לגביי כיסויי ההגה, הזמנתי משהו ממש דומה אך זה לא לטעמי. תודה בכל מקרה!

ד"א לא שאלתי על כיסויים למושבים :wink:

Elantra05, למען האמת זה לא קרה לי ב-לאנטיס 99.

מחכה לתשובה לגבי תאורת הדשבורד ו-PDR\דיטיילינג אשמח לעשות זאת תחת קורת גג אחת.

שוב תודה לעוזרים.

פורסם

העיקר הכוונה :-)

מאיכן אוכל להזמין "גומיות גשם" ?

up369.siz.co.il/up2/zyymgmjitcmz.jpg - קישור למי שלא הבין לאיזה גומיות התכוונתי.

- התאורה בדשבורד ובלוח השעונים מאוד "אדומה" אני מעוניין להחליף את התאורה הפנימית לתאורה כחולה, הבנתי שהדבר אפשרי אך מסובך ודורש הלחמה של הלדים, יש מקום שאתם ממליצים לי להגיע אילו להתקנה כזאת?

- שאלה אחרונה לגביי דיטיילינג, ברכב שלי יש כמה מעיכות פח ללא קילופי צבע אך זה מציק נורא בעין, ובלי קשר הייתי רוצה לחדש את ה"ברק" ברכב שלי. מה בערך העלויות של דיטיילינג כולל תיקון מעיכות? ואיזה מקום מומלץ במרכז?

כמה דברים שאשמח לקבל תשובה עליהם...

Tzvika-Pick- בעצתך רכשתי צבע לכיסויי המראות, הבחור נשמע מקצועי ואדיב, תודה לך.

פורסם

לגביי דיטיילינג ברמה גבוהה אני ממליץ לך לפנות לבחור שמבין טוב בזה:

Epidemix

עשה לי לפני חודשיים בערך דיטיילינג, יצאתי מרוצה חבל על הזמן.

פורסם

תודה רבה, אפנה אילו.

דבר נוסף ואחרון, מאיפה אני אוכל לקנות\להזמין גומיות גשם? אני לא מוצא שום אתר בארץ ובחול שמוכר את זה?

פורסם
לא צריך להשתולל עם העלויות.. הינה כיסוי להגה שנותן תחושה מאוד איכותית ועולה גרושים פלוס בערך שעת עבודה שלך..

http://www.ebay.com/itm/200854699379?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

אני שמתי כזה אצלי ברכב ומאז כל אחד שרואה ונוגע בזה בטוח שזה עולה הון.

לגבי כיסויים לרכב יש חברה בחולון שתופרת לפי מידות הרכב שלך ואם תשלם אקסטרה הם גם מלבישים לך את זה ( אני עשיתי לבד אבל זה מאודד קשה) וזה עולה יחסית מאוד זול..(אני מדגיש יחסית)

https://www.facebook.com/tttopcar תפנה אל הבחור הוא מאוד נחמד ואני מקווה שתצא מרוצה.

מקווה שעזרתי.

אתה יכול לעלות תמונה של ההגה שלך ?

פורסם

ברחוב המסגר בתל אביב ישנה חנות קטנה לחלפים מקוריים של מאזדה ופורד,שם החנות היא חד וחלק וזה הטלפון 03-5619992

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אתה יכול לעלות תמונה של ההגה שלך ?

לא,

כנראה שאין לי מספיק הודעות.

אם תרצה, תוריד את הכוכביות ותראה.

w*w*w.dropbox.*com/s/***x37r3ak42a0qif0*/20130221_190525***.jpg

ברחוב המסגר בתל אביב ישנה חנות קטנה לחלפים מקוריים של מאזדה ופורד,שם החנות היא חד וחלק וזה הטלפון 03-5619992

תודה רבה, אפנה אליהם!

**עריכה**

פניתי אליהם 500 ש"ח לאחד קדמי ו620 ש"ח לאחד אחורי, אני צריך את ארבעת החלונות.

מכיוון שאני חדש בתחום לאן ואיך אוכל לפנות למגרשי פירוק?

• תוכן חדש...