Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

השבוע התחדשנו בסיאט לאון.

בעת המסירה, הכל נראה בסדר מלבד הצמיג הרזרבי: בן שנה וחצי.

קראתי לאחראי שם ואמרתי לו שאני רוצה צמיג טרי, הוא ענה שמותר להם להביא צמיגים בני עד 3 שנים ושזה בסדר גמור.

האם מישהו מכיר את החוק? האם אני יכול לדרוש צמיג טרי יותר? עד כמה טרי יותר?

תודה.

Bimmer

פורסם

איזה חוק?

היכן בדיוק כתוב החוק הזה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
איזה חוק?

היכן בדיוק כתוב החוק הזה?

ל'

אני שואל אם החוק קיים בכלל.

בנתיים, אני לא יודע מה לחשוב.

אתה יכול לדרוש, אבל אין שום חוק בעניין.

אז אתה בעצם אומר לי שהם יכולים לתת לי צמיג בן 5 שנים ואין לי מה להגיד להם בנדון?

Bimmer

פורסם

אין חוק כתוב בנושא הזה.

ההגיון אומר שאם אתה רוכש רכב/מוצר אתה צריך לקבל אותו תקין.

האם הצמיג פסול/אינו תקין?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המגבלה היחידה היא איסור ייבוא רכבים חדשים עם צמיגים בני יותר מ 18 חודשים.

אבל אחרי שהרכב כבר נמצא בארץ, אין מגבלה לגיל הצמיגים.

זה אומר שהיבואן בפועל יכול למכור רכב חדש, עם 0 ידיים קודמות, שנועל צמיגים בני שנתיים וחצי לכל היתר ( שנה וחצי עד לייבוא + עוד שנה בהמתנה למסירה).

אחרי זה הרכב נרשם על שם היבואן ונמכר כיד 2.

בקיצור, אין לך בסיס חוקי לדרוש החלפת הצמיג.

במקומך, אם מדובר רק בצמיג רזרבי, לא הייתי מתרגש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אין חוק כתוב בנושא הזה.

ההגיון אומר שאם אתה רוכש רכב/מוצר אתה צריך לקבל אותו תקין.

האם הצמיג פסול/אינו תקין?

ל'

לא, הוא נראה בסדר גמור, אני פשוט חושב שהדרך שלו ליובש די קצרה.

המגבלה היחידה היא איסור ייבוא רכבים חדשים עם צמיגים בני יותר מ 18 חודשים.

אבל אחרי שהרכב כבר נמצא בארץ, אין מגבלה לגיל הצמיגים.

זה אומר שהיבואן בפועל יכול למכור רכב חדש, עם 0 ידיים קודמות, שנועל צמיגים בני שנתיים וחצי לכל היתר ( שנה וחצי עד לייבוא + עוד שנה בהמתנה למסירה).

אחרי זה הרכב נרשם על שם היבואן ונמכר כיד 2.

בקיצור, אין לך בסיס חוקי לדרוש החלפת הצמיג.

במקומך, אם מדובר רק בצמיג רזרבי, לא הייתי מתרגש.

זה כנראה מה שאעשה.

תודה.

Bimmer

פורסם
לא, הוא נראה בסדר גמור, אני פשוט חושב שהדרך שלו ליובש די קצרה.

זה כנראה מה שאעשה.

תודה.

עיקר הבעיה בצמיגים בארץ היא החשיפה לתנאי מזג האוויר הקשים של הקיץ והאספלט הלוהט. הרזרבי שלך שטמון עמוק בתא המטען מתחת לכיסוי, מאוחסן בתנאים אופטימלים לצמיג והוא יהיה במצב טוב בהרבה מהצמיגים שהרכב נועל גם בעוד שנתיים. בינינו, אתה מכיר מישהו שמחליף את הרזרבי סתם בגלל התישנות או פחד מהתיבשות בתא המטען?! כן חשוב לבדוק את המצב שלו מפעם לפעם ולהעיף עליו מבט ולוודא שהוא תקין, בעיקר לפני נסיעות ארוכות. לא פעם אנשים שוכחים שיש להם רזרבי באוטו ובפעם היחידה שהם צריכים להשתמש בו באמצע כביש הערבה באישון לילה, מתברר שאין בו אוויר.

• תוכן חדש...