Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'פ"ס

BigT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אחי הגדול קנה ג'פ"ס(אם הבנתי נכון מחיפושים באינטרנט , ג'פ"ס M151)

ואין לו רישיונות לרכב פרטי.

איך אפשר לסדר לו רישיונות לנסיעה חוקית בכביש/שטח?

פורסם
הוא היה צהלי בעבר עם כן אין דרך לפחות חוקית לשנות לו לרישיון רכב צהוב..

אין אף דרך לעשות לו רישיון רכב פרטי?

פורסם

אם הוא אכן היה בשירות צה"ל, אין אפשרות לתת לו רישוי צהוב כשר.

רכב שנקנה בכספי סיוע אמריקאי לא יכול לקבל רישוי אזרחי לאחר שירותו הצבאי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ויש דרך להשיג רישיונות בדרך לא חוקית?

חשבת לפני שהעלית את השאלה הזו ועוד בפורום?

מה ? כבר אין גבול ל...... ?

צביקה מרגלית

פורסם
חשבת לפני שהעלית את השאלה הזו ועוד בפורום?

מה ? כבר אין גבול ל...... ?

אני שואל בתאוריה.

הוא אמר שאין דרך חוקית , אז אני רוצה לדעת אם יש דרך לא חוקית(בתאוריה).

פורסם
אני שואל בתאוריה.

הוא אמר שאין דרך חוקית , אז אני רוצה לדעת אם יש דרך לא חוקית(בתאוריה).

יש מונח שנקרא "שימוש סופי". כאשר קונים ציוד לחימה, בעיקר מארה"ב, מדינת ישראל "חותמת" על מסמכי "שימוש סופי" ובהם היא מצהירה שהשימוש הסופי הוא לצרכי צה"ל. כאשר הפריטים יוצאים משימוש צה"ל הם אמורים להיגרט ולהפוך לברזל. כל שימוש אחר אינו חוקי מבחינת החוק הישראלי ומבחינת הסכמים בין המדינות. אולי זה לא טנק, אבל עדיין, אם יעבור מידע לידי האמריקאים שלא נשמרים ולא נאכפים החוקים וההסכמים בין מדינות, עלולים להיקלע למצב מאד בלתי נעים.

אתה לא רוצה להיות שם כשזה יקרה.

בתאוריה יש גם דרך להשיג סמים. תרצה שנפרט כאן בפורום איך "בתאוריה" משיגים זאת?

פורסם

בתאוריה יש גם דרך להשיג סמים. תרצה שנפרט כאן בפורום איך "בתאוריה" משיגים זאת?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

גדול, הצחקת אותי.

בלי קשר אחלה רכב לשטח. מגהץ שטחים קשים כמו חמאה ואחת מהסיבות להגיע למילואים :-)

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

M151 הוא כלי רכב מסוכן!! גם בארה"ב איננו מאושר לנסיעה על כביש (במכרזי עודפי צבא ארה"ב מנסרים את השילדה )

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כבר מזמן לא מנסרים את השילדה.

אחרי שהם גילו שהחובבים מרתכים אות חזרה ואחרי שגילו שגם חיתוך לארבע לא לא מרתיע את המרתכים, יצאה הוראה במכרזים האמריקאים לדרוס אותם עם רק"ם כבד (טנק למשל).

בארצות הברית אתה יכול קנות טנקים ונגמשים כיד להתשעשע איתם בבוץ, אבל לא ג'פס. וזה בגלל כמה שהוא באמת כלי מסוכן.

יש לי המון שעות נהיגה עליו בשטח ובכביש, אני מאוד נהנה לנהוג בו, אבל אין ספק שהוא רכב בעייתי מאוד.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך למכור אותו כחלקים לאחד מהבודדים שי להם כאלו עם מספר צהוב.

(שים לב שיש הבדל ענק בין הג'פס לכל דיגמי ג'יפ ורכבי השטח האמריקאים האחרים )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש גיבוי להצהרות לגבי "התחייבות לאמריקאים לא למכור לנסיעה רכב בכספי סיוע" ?

חברות ישראליות נסעו באפריקה בהרבה ריוס שקנו במכרזי צריפין , ויש אחת בניגריה שעדיין יש לה היום ריוס כחולים.

חברה אחת לפחות,בליבריה, נסעה בעשרות רכבים צבאיים אפילו עדיין עם מספרי ה צ וצבעי צה"ל עם ה X ים האדומים מצריפין עליהם, עד שברחו בתחילת מלחמת האזרחים. (ואז, אני בטוח, עברו הריוס לשמש אפריקאים במלחמות נוספות, סיירה ליאונה,חוף השנהב,גינאה...,אחרי ויאטנאם,התשה, יום כפור ...)

פורסם
יש גיבוי להצהרות לגבי "התחייבות לאמריקאים לא למכור לנסיעה רכב בכספי סיוע" ?

חברות ישראליות נסעו באפריקה בהרבה ריוס שקנו במכרזי צריפין , ויש אחת בניגריה שעדיין יש לה היום ריוס כחולים.

חברה אחת לפחות,בליבריה, נסעה בעשרות רכבים צבאיים אפילו עדיין עם מספרי ה צ וצבעי צה"ל עם ה X ים האדומים מצריפין עליהם, עד שברחו בתחילת מלחמת האזרחים. (ואז, אני בטוח, עברו הריוס לשמש אפריקאים במלחמות נוספות, סיירה ליאונה,חוף השנהב,גינאה...,אחרי ויאטנאם,התשה, יום כפור ...)

בודאי שיש גיבוי. מדינת ישראל מכרה מטוסים וחלקי מטוסים או ציוד צבאי אחר (או פרה-צבאי) שנקנה מהאמריקאים. הכל נעשה לאחר קבלת הרשאה, לגבי ציוד שהוא בחזקת תחת מגבלת "משתמש סופי". בעשרים השנה האחרונות האמריקאים מאד מקפידים על כך ובמקומות מסוימים אף עלולים לשלוח וועדת חקירה כדי לוודא ולזהות פריטים מסוימים על פי מספר סידורי. דברים שנעשו.

• תוכן חדש...