Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני הולך להיות במינכן ורומא בעוד כחודש וחצי.

לאחר שהייתי בברצלונה והמחירים שם היו מופקעים לדעתי באיזו חנות אחת ונשארתי בסוף בלי כלום ביד מכיוון שבארץ המחיר היה אף זול יותר (חנות שיפורים במרכז ברצלונה אז אני לא מתפלא).

בכל מקרה כמו שאמרתי אני הולך לבקר ברומא ובמינכן,במינכן יהיה לי הרבה יותר זמן להסתובב ואפילו אין לי בעיה לתת איזו גיחה לאנשהו ולהשכיר רכב במידה ותמליצו לי על מקום מסויים,אפילו טיסת פנים הלוך חזור לאנשהו בגרמניה מבחינתי תהיה אפשרית מכיוון שהטיסות פנים שם כל כך זולות שאם זה יהיה בשביל לקנות משהו שפה עולה פי כמה וכמה אז זה פשוט ישתלם לי.

מה שרציתי לדעת זה בנוגע לחלקים שישדרגו לי את הרכב, אל תגידו לי שאי אפשר להביא דברים כמו קלאץ' ברקסים וכדומה כי כבר העברתי מהפעם האחרונה שנסעתי לברצלונה,לא קניתי בשבילי אבל קניתי קיט ברקסים לחבר עם GTI שהיה מוכן לשלם 6 אלף שקל (אגב שווה ביותר).

בכל מקרה תמליצו לי על מקומות מסויימים במידה ואתם מכירים.

תודה.

פורסם
×
×
  • תוכן חדש...