Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע של 206

ערןVTR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שכל אחד שיש לו רכב ספורטיבי והוא מתכנן להשאר איתו הרבה זמן , צריך (אם הוא רוצה כמובן) לנסות לשפר ולהפוך אותו לייחודי עד כמה שניתן....

זה יעלה לו המון כסף , המון זמן , המון עצבים והמון המון כיף... ולכן זה יהיה שווה בסוף.

זה כמו "לגדול" אם הרכב... אין בזה שום פסול , חלקינו מעדיפים להשאר מקוריים לגמרי (איציק למשל) , חלקינו מעדיפים להחזיר את הרכב למצבו המקורי (אביעד למשל) וחלקינו מעדיפים להשאיר את הרכב תקין + שיפורים קטנים (אני למשל...שנמצא במוסך ובוכה כל הזמן :? ) וחלקינו , אלה בעלי הממון - מעדיפים לשפר כאילו אין מחר , להשקיע ברכבים שלהם שעות על גבי שעות והמון המון כסף...

כל אחד באמונתו ועל פי דרכו יחיה , ובשביל זה אנחנו כאן!!

אם ערן שאל לגבי מנוע של 206 בVTR... זה מעניין , נשמע לא קשור כ"כ למציאות...אבל מעניין...אני לא מאמין שדבר כזה יצא לפועל , עדיך להתקין סופרצ'ארג'ר או להשתיל 16V אבל אם ערן חשב על משהו אחר - "שאפו לערן" :twisted: ...

:-)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם היה לי כסף לטורבו.....אחחחחחחחחחחחחחחח.................

גם שילדה.......גם התנהגות............גם כוחחחחחחחחח......גם אפצ'ייייי.............

מה עוד אפשר לבקש?????

אה...כסף! :roll::roll::roll:

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם
ואם ארצה,תמורת סכום כסף עצבני,

אוכל להיות גם מהיר ממנה.

אם הסכום יושקע במקום בג'אנטים בקורס טוב אתה תופתע לדעת כמה מהיר ממנה אתה תהיה.

סתם שאלה, כמה קורסים אדוני עשה ?

(על מכוניות , לא קארטינג)

תגובה לשאלה התמימה-

קורס רשמי בבי"ס = 0

אבל כשיש חברים טובים מאוד שהתחרו בפורמולה פלמר אודי (אם אתה יודע בכלל מה זה) ומוכנים לתרום מהידע שלהם, או מכרים שמוכנים לתרום ידע שבד"כ עולה כסף (למשל מכיר ותיק שהתחרה ב'רנו ספורט קאפ 92' ואפילו ניצח באליפות)- כמות הידע אדירה, כמובן שביחד עם תרגול התוצאה שווה הרבה יותר.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

צר לי שלא יוצא לי לפקוד את הפורום בתדירות יותר גבוה אבל לשימחתי ערן מבטא להפליא את עמדתי לגבי האלטרנטיבות.

מבחינתי כל מה שמתחיל ב106 או SAXO זה אותה פלטפורמה ולכן נכנס לקטגוריה של מה שאני מגדיר שילדת המיני הטובה ביותר בליגת המחירים המדוברת.

היחידה שברמת ההגדרה אפשר להתוכח עליה היא 205-GTI אבל היא פלטפורמה מיושנת ושילדות נוטות להתעייף עם השנים (ריתוכים נחלשים ובכלל עייפות החומר) בפרט שילדות של רכבים ספורטיביים קשיחים שספגו עומסי עבודה גבוהים מרכב נורמאלי.

וולקן 306 וBMW זה אחלה רכבים אבל אין להם את אותה השובבות בעיקולים של אשתאול נס-הרים וסביבת בית-שמש בכלל.

בקיצור מי שלא חווה ראלי VTR או VTS בכבישים האלה לא יבין לעולם.

ומי שחווה גם אם יבחר להחזיק בעמדה שונה משלי בודאי יבין למה אני מתכוון.

פורסם
תגובה לשאלה התמימה-

קורס רשמי בבי"ס = 0

איזה הפתעה ....

איך אני אוהב אנשים שמטיפים לכל העולם לקחת קורסים בנהיגה אבל שזה מגיע לכיס שלהם, אז יש סדר עדיפות שונה.

להיתבא מאחורי דמות וירטואלית של נהג ראלי זה נחמד, אבל תכלס, מכירים אותך פה.

פורסם
תגובה לשאלה התמימה-

קורס רשמי בבי"ס = 0

איזה הפתעה ....

איך אני אוהב אנשים שמטיפים לכל העולם לקחת קורסים בנהיגה אבל שזה מגיע לכיס שלהם, אז יש סדר עדיפות שונה.

להיתבא מאחורי דמות וירטואלית של נהג ראלי זה נחמד, אבל תכלס, מכירים אותך פה.

לכיס? אני אשם שחבר טוב שלי יודע על נהיגה יותר ממך ומרוב הפורום הזה יחד ומוכן לתרום לי מהידע שלו? אולי אתה לא יודע, אבל ככה זה חברים.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...