Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כארבעה חודשים קנינו פג'ו 307 בת 10 מיד שנייה (עברה בדיקה לפני ומצבה מצוין). בתחילת השבוע נאלצנו להחליף 2 צמיגים קדמיים ובפנצ'רייה החליפו בין האחוריים לקדמיים כך שהחדשים יהיו מאחורה. היום שמנו לב שכמעט בכל פעם שאנחנו בולמים, גם במהירות נמוכה, יש מעין שריקה. מניסיון עם מכונית קודמת אנחנו חושדים שמדובר ברפידות בלמים, אבל האם יש מצב שזה קשור להחלפת הצמיגים?

ולשאלה העיקרית- אנחנו צריכים המלצה על מוסך טוב ואמין בחיפה, בשאיפה שלא יהיה יקר, שאפשר יהיה לעשות בו את הטיפולים התקופתיים, להחליף את רפידות הבלמים (אם צריך) ולעשות עוד שיפצורים קטנים כמו תיקוני ריפוד וכו' (בכל זאת מכונית מבוגרת)

תודה מראש על העזרה!

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות אל מוסך טכנו טסט בטירת הכרמל.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום ולבדוק כאן את המבצעים המיוחדים עבור חברי הפורום.

פורסם

היינו שם לבדיקה וקצת אחרי הקנייה לכמה סידורים קטנים חווינו ברדק וטרטור בלתי נתפסים הרכב שהה שם 5 ימים וחזר אלינו ברוב ייאוש ועצבים ללא שזז שם בורג וזה אחרי שהובטח שיחזור עוד באותו היום. אנשים חביבים למדיי אבל ניהול קלוקל וחובבני (וזה אחרי ששקלנו להפוך אותם למוסך הקבע שלנו).

פורסם

מוסך טוב המתמחה בפיג'ו (לא יודע לגבי מחירים)הוא מוסך מירון -אם מגיעים מכיוון חיפה לצומת ק.אתא פונים ימינה בצומת וממשיכים לנסוע עוד כמה דקות,המוסך בצד ימין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בזמנו הגעתי מפתח תקווה לחדרה בגלל המלצה של חבר.

אם לא קשה לך לנסוע חצי שעה דרומה תגיע למוסך השלושה.

בעל המוסך אלכס עם טונות של סבלנות, הוא והבן שלו שאני לא זוכר את שמו.

היה פעם מוסך מורשה פיזו סיטרואן, והיום מורשה משרד התחבורה, אבל עדיין תותח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...