Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי רכב לפנ י כמה חודשים לאחר בדיקה שבצעתי שלא עלתה על תאונה שהייתה לרכב ולאחר שבעל הרכב אמר לי כי הרכב לא עבר תאונה.

לפני מספר ימים גיליתי בתא הכפפות קבלות בשווי 15000 שקל על תיקונים שבוצעו לרכב בעקבות תאונה, עפ"י התיקונים נראה כי כל קדמת הרכב נהרסה,

מה עלי לעשות? אין לי דרך לגלות את ירידת הערך מפני שהשמאי שטיפל ברכב לא מוסר לי את המידע, איזו עילה יש לי ? את מי עלי לתבוע את בעל הרכב או את המוסך בו בוצעה הבדיקה ?

מה סיכויי ? האם כדאי ?

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

הבדיקה נעשתה במכון בדיקה ? יש לך את הטפסים שבהם כתוב שאין פגיעה בשילדה/תאונה חזיתית ?

האם יש לך זכרון דברים שבו חתמתם שהרכב נבדק ונמצא ללא פגיעה בשילדה או בהתאם לבדיקה שנעשתה לרכב שבה לא נמצאה פגיעה בשילדה/תאונה חזיתית ?

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

חבל,שלא ציינת את סוג הרכב,שנתון-הנתונים חשובים תביני מדוע בהמשך התגובה.

תיקון שכזה- הרכב עבר בהחלט תאונה.אם את יכולה לסרוק את דף הבדיקה ולהעלות אותו יהיה טוב וזאת כיוון שיתכן אמנם,שהרכב עבר תאונה אבל לא כזו במשמעות גבוהה שפגעה בשילדה.(אולי החליפו רדיאטור,עשו כמה תיקוני פח קלים מלפנים,יש מכוניות שגם זה סה"כ מחיר של 2 טמבונים).

ברכב חדש יש טמבונים (פגושים) שלעיתים החלפתם (ברכב עד גיל שנתיים יש שימוש חובה בחלפים חדשים ומקוריים) מגיעה לסכום שציינת.(אם תשאלי כמה עולה טמבון חדש למאזדה 3 מהניילונים תקבלי :shock:).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האם מדובר ברכב משלמה סיקסט שדיווחת כאן בעבר?

איזה מסמכים יש לך עליהם חתום המוכר?

האם מצויין שם כי הרכב עבר תאונה כלשהי?

האם הרכב נבדק במכון ומה צויין שם לגבי הנושא הזה?

האם לאחר בדיקה במכון, חתמת למוכר שנערכה בדיקה ומצב הרכב מקובל עליך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפני שמגלגלים כל מיני סוגי מחשבות בראש, כדאי לגשת למישהו מקצועי לבדוק שנית את עניין התאונות והמשמעות שלהם, שעבר האוטו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...