Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין להקים קבוצה של בעלי רכבים כדי להשיג הנחה לתדלוק

eilons100
שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, אחרי שראיתי לאן הגיעו מחירי הדלק ישבתי וחשבתי איך אפשר להוזיל עלויות. חיפשתי אולי להיות חבר מועדון כולשהוא שקשור לחברת תדלוק, כך שאוכל לקבל הנחה סבירה. אך כאשר לא מצאתי כזאת, החלטתי שאני יקים קבוצה של אנשים כמוני שרוצים דרך להוזיל את מחיר הדלק בשבילם. אני מעוניין לדעת מי מעוניין להצטרף ליוזמה שלי, מי שכן יכול לשלוח לי הודעה פרטית או להגיב פה. כמובן שאשמח לכול עזרה אפשרית בתכנון הדבר עם מישהו מוכן לעזור. וכול התקדמות בפוריקט יפורסם פה בשרשור הזה.

תודה רבה לכולם

אילון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן שבכל אחד מהשלבים לפתיחת הקבוצה הצרכנית אני לא צריך שום פרטים מזהים שלכם. כרגע אני רק מעוניין בכמות האנשים כדי שיהיה אפשר להתמקח עם חברות הדלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור לך שאתה תצטרך מאות אנשים, אם לא יותר? חוץ מזה, קח בחשבון שיתכן וההנחה תתפוס לאזור ספציפי בארץ שלחלק מהאנשים זה ייצא לא כלכלי לנסוע במיוחד עד לשם כדי לתדלק.

אין לי בעיה להצטרף, אבל אינני מצפה להרים וגבעות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבו על זה פה בפורום לפניך כשהדלק הגיע ל7 שח , חפש את זה...

אני אגלה לך את הסוף, זה נכשל מכמה סיבות והעיקרית הייתה ששום חברת דלק לא רצתה לעשות את זה, היו עוד בעיות כמו ריכוז של מס' כרטיס אשראי שגם את זה אנשים פחדו לתת..

ואהבת לרעך כמוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר התחלתי לדבר עם חברות הדלק, נכון לרגע זה פז הציעה לי כרטיס תדלוק שנותן 5 אחוז הנחה ב"ילו", שטיפה פנימית+ חיצונית ב35 ש"ח, 17 אגורות הנחה מהמחיר המלא (שזה אומר לתדלק שירות מלא לשלם עצמי).

דור אלון כרגע הציעו לי 18 אגורות הנחה מהמחיר המלא.

עדיין לא דיברתי עם סונול ,תן ,דלק וכו'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם את תחנת הדלק נעמן בקריות שעולה שם פחות מ8.

אבל המטרה של הפרויקט הינו לקבל את המחיר הטוב ביותר שאפשר,אל תשכח שגם הדברים מסביב שנותנים זה כסף, לדוגמא הנחה ב"ילו" הנחה בשטיפת רכב וכו'. סך כל המטרה של הפוריקט זה לא לחפש את התחנה הזולה ביותר אבל שלא נגישה לרוב האנשים, אלה למצוא את החברת תדלוק שנגישה כמעט לכולם וממנה לקבל את המחיר הטוב ביותר שאפשר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל עליית מיסים מרווח השיווק של חברות הדלק יורד.

אני מתדלק שנים עם כרטיס YOU ופעם הייתי חוסך כמה שקלים בכל תדלוק, בשנה האחרונה החסכון מגיע לפחות או יותר שקל אחד בודד בתדלוק :?

מה בעצם אני אומר? אני לא מאמין שגם אם תגיע עם 500 רכבים תקבל הנחה הגדולה מ30 אגורות לליטר, ואיך שאני מכיר את הישראלים הם לא יסעו לתחנה שלא צמודה להם לבית או למשרד בשביל 30 אגורות הנחה לליטר.

בקיצור, לדעתי האישית - תעבור הלאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...