Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם איבזור נדיב?

MikMan
שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

היום קראתי כתבה על כך שניתן לרכוש בארץ מרצדס חדשה קלאס A במחיר אטרקטיבי... מה שהוסיפו וצינו שכל הרכבים מגיעים עם איבזור נדיב שכולל בקרת שיוט מגביל מהירות , חישני גשם ואור וגם ניתור אויר בגלגלים,

אבל את כל זה כבר יש אצלי ברכב משנת 2003 ! וכולה יש לי רנו לגונה. אז אני לא מבין מה החידוש פה ומה הנדיבות ? כולה הוסיפו דברים בסיסים ברכב. הדבר שכן מרשים חישן המתריע מסטיה וכנגד התנגשות. זה נדיבות ?

בלוף אחד גדול. טוב שלא אמרו שיש מראות צד חשמליות וחלונות חשמילים.

מרצדס ישראל תתעוררו !

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שתי אפשרויות .

או שכתב הרכב מלקק למרצדס כדי לקבל רכבים למבחן או משהו כזה.

ואפשרויות שנייה שהיא דיי הגיונית זה שהאיש שאמר שהאבזור נדיב היה בתוך הרכב והרכב משדר יוקרה ברמה יחסית גבוהה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. אל תזלזל באיבזור הצרפתי (בהנחה שכל החיישנים אכן מתפקדים אצלך עד היום), כי הם די ראשונים בקטע של האבזור ולא קשה למצוא למצוא רכבים ב-200K בלי חיישן אור וגשם.

ב. בגירסא המתקדמת יש קצת יותר חלונות חשמליים כמו מסך מגע, BT, גג פנורמי, חישוק 18", מצלמת רוורס, מראות מתכהות ומתקפלות, מושב עם זיכרון, התראות ובלימה אוטומטית ועוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנות האלפיים חברת רכב מודרנית הרשתה לעצמה להוציא רכב עם כרית אוויר אחת ובלי ABS

בשנת 2012 עדיין מייצרים רכבים בלי חלונות חשמל לשם החסכון.

בשנת 2012 יש סיטרואן שחסכו ממנה במפתיע את הידיות מעל הדלתות הקדמיות.

בתעשייה שכזאת, כל דבר שהוא יותר מ2 כריות אוויר וABS נחשב אצלי אבזור נדיב.

אם יש חיישני גשם וכד׳ אני כבר מגדיר את זה ״פאר״

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגידו, ראיתם פעם פרסומת שהיא בלי אחת מהמילים : חדשני, איכותי, מרהיב, חסר תקדים, מתקדם ביותר ודומותיהן?

אז יש גם נדיב.

תפסיקו לקרוא את המילים המושכות ותסתכלו טוב על המיפרט והאותיות הקטנות (אופציה כבר אמרנו?) ואחרי זה תלכו לראות מה יש בתוך הרכב. כבר היו פה שרשורים על מי שצריך להיות - ואין.

אם לדגם מסויים הוסיפו איבזור שלא היה מקודם - מבחינת המפרסם הכל כשר להאדיר את המוצר. זה שאותו פריט קיים כבר 2000 שנה במכוניות אחרות - מה איכפת לו. הנה, הוא כבר תפס את תשומת ליבו של מישהו, שאולי גם יקנה בגלל ניסוח הפרסומת.

לא חייב להיות קשר בין מה שיש ברכב הנוכחי למה שיש ברכב בו אתה מתעניין. מעט מאוד רוכשים פוטנציאליים יוותרו על שדרוג רכב בגלל חוסר בפריט אבזור שיש להם כיום ואין ברכב אחר. לכל אחד יש את ההגדרה שלו לפריטי חובה באיבזור.

דוגמה: יש לקשישא החביבה שלי וילונות נגללים בילט אין בדלתות האחוריות (אושריקו קורא?... ) - משהו שקשה למצוא בדגמים הכי חדשים והיותר מאובזרים. אז מה, אם ארצה לקנות את המרצדס (או ב.מ.וו. של השרים...) אוותר על הקניה רק בגלל הוילון?

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי הייתה מגאן 2004 מהמשלוח הראשון של מגאן II סדאן. עם וילונות בילט-אין, התנעה עם כפתור, חיישני גשם וחושך ועוד כל מיני שטויות.

זה לא מנע ממנה אשכרא להתפרק כעבור 7 חודשים. כל יום הייתי מוצא על הרצפה ליד הואטו או בסלון איזה חלק.

היום אין לי וילונות בילט-אין וגם מגביל מהירות, אבל האוטו גם לא מתפרק לי גם כעבור 4 שנים על הכביש.

פנסי קסנון הרבה יותר שימושיים, למרות שגם אם לא יהיו לי ברכב הבא אני לא אתבאס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנות האלפיים חברת רכב מודרנית הרשתה לעצמה להוציא רכב עם כרית אוויר אחת ובלי ABS

בשנת 2012 עדיין מייצרים רכבים בלי חלונות חשמל לשם החסכון.

בשנת 2012 יש סיטרואן שחסכו ממנה במפתיע את הידיות מעל הדלתות הקדמיות.

ואל תשכח שבשנת 2012 סיטרואן מייצרים רכב כשהחלונות האחוריים הם רק ליופי ואי אפשר להוריד אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...