Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10,000 בדיהטסו סיריון 2002 (חלקים מקוריים)

Kyhs
שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שבת שלום חברים,

ברשותי סיריון משנתון 2002 נפח 1300 סמ״ק

בקרוב אני מתכוון לבצע טיפול 10,000 לרכב ( לא במוסך מורשה)

שלוקח מחירים גבוהים, חשוב לי שהחלקים יהיו מקוריים:

פילטר שמן- מקורי

מים לרדיאטור- מקורי

פלגים- מקוריים

פילטר דלק- מקורי

את החלקים אני מתכוון לקנות במחסן חלפים דייהטסו ולטפל במוסך אצל בחור שאני מכיר הרבה שנים.

בכל זאת אני מעוניין לדעת איזה שמן מומלץ לשים ברכב זה, לפי מה שהבנתי היצרן כותב: 5w30 סינטטי מלא,

והמוסכים המורשים שמים שמן 10w40 למה? בכל זאת חצי סינטטי וסינטטי מלא שונים לגמריי?

הבנתי שהמים חייבים להיות אדומים, משהו מכיר את השם המדוייק של המים? הבנתי שזה של טלקאר?

חשוב לי שהרכב יהיה מטופל בחלקים טובים גם אם צריך להשקיע עוד כסף בשביל לקנות שמן יותר איכותי שלא יפגע ברכב ואף יהיה יותר מומלץ.

אשמח לקצת סדר מאנשים שמבינים בדייהטסו ובדגם המדובר.

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...