Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום הראשון מהפך טויוטה פריוס.

במקום השני טויוטה קורלה.

במקום השלישי פורד פוקוס.

בלינק הבא כל המספרים ושאר העשריה הראשונה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229954,00.html

מה דעתכם , האם העולם באמת הופך את עצמו היברדי , כמו שהכתבה כותבת למרות שאין אף רכב אחר נוסף שם ברשימה מסוג זה?

ההפתעה שלי היא המקום הששי שברולט קרוז , האכזבה , עם כל הרעש והתקדמות של יונדאי וקיה , אף מכונית ב10 הגדולים.

עוד נקודה ראויה לציון פולקסווגן מכניסה כמות מכובדת של מכוניות לרשימה למרות כל הסיפורים על האמינות.

לפני מספר שבועות קראתי שהאלנטרה מכרה מעל מליון ומאה אלף יחידות הכי הרבה בשנה שעברה ועקפה את טויוטה קורלה , אז איפה היא ברשימה של הרבעון הראשון.

פורסם

הלכתי לגוגל לברר את העניין.

מתוך 256,930 יחידות של פריוס שנמכרו ברבעון 1 של 2012:

110,479 נמכרו ביפן (מקום 1 במכירות)

60,859 נמכרו בארה"ב (מקום 12 במכירות)

מה שמשאיר 85,592 יחידות פריוס שנמכרו בשאר העולם. שזה לא מי יודע מה מדהים.

אז זה לא שהעולם הופך להיברידי, זה פשוט שהיא נמכרת חזק מאוד ביפן, ולא ממש חזק בארה"ב. (ובשוק הרכב הגדול ביותר בעולם "לא ממש חזק" זה עדיין הרבה מאוד יחידות)

V5

פורסם

המספרים שלהם נראים לי לא כל כך בסדר. לדעתי דיוק אינו הצד החזק של הכתבה ושל האתר עליו היא נשענת.

אני לא מכיר את האתר ש-YNET מתבסס עליו. גיגול שמו מניב רק ג-20,000 תוצאות וזה מעט בשביל כל העולם. (להשוואה - תבדקו כה תשובות יש לחיפוש carsforum ...).

לדעתי אי אפשר להכין דוח אמין של סיכומי מכירות בעולם עד 6.5 (מועד הפרסום של אותה חברה).

גם באתר אותה חברה מובהר כי המספרים אינם סופיים ויכולים להשתנות.

כל אתר שמחפשים מראה מספרים אחרים, יצרנים אחרים.

אני מציץ באתר bestsellingcarsblog.com חוץ מדברים נחמדים בצד ימין יש פילוח לפי מדינות וטבלאות יש בתחתית הדפים.

בדיקה של מכירות בארה"ב - שהיא משפיע משמעותי על המספרים, מראה מספרים שונים לגמרי, והצלחה של דגמים אחרים.

מכירות בארה"ב ינואר 12 פברואר 12 מרץ 12

כבר אמרו שהאמת אינה ניתנת לחלוקה, אבל היא ניתנת לחיבור וחיסור.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הפריוס כבר כמה שנים הכי נמכרת ביפן.

היא יכלה גם שנה שעברה להיות מקום ראשון, אבל בגלל הצונאמי ביפן היא לא היתה.

חוץ מזה במכירות שלה נכללות גם הפריוס+ והפריוס C החדשות.

הקורולה הכי נמכרה בשנה שעברה כיוון שהיא מיוצרת בעוד הרבה מדינות חוץ מיפן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם כבר איציק הזכיר את הפריוס C : היא ידועה בציבור בשם AQUA ולהיט ענק שובר שיאי חדירה ביפן ובמקומות בהם היא נמכרת.

זו גרסה קומפקטית/סופר מיני על בסיס היאריס, כנראה מחירה נוח יותר, חסכונית מאוד.

כיוון שהיא והפריוס אחיות למשפחה, חיבור המכירות של שתיהן יקפיץ את המשפחה לראשות המאפיה.

ובישראל? כנראה רק כשתצא גרסה 2 יביאו לכאן את הדור הקודם...

Toyota-Prius-C-Hybrid-cockpit.jpg

Toyota-Prius-C-front-three-quarter-2.JPG.jpg

Toyota-Prius-C-rear-three-quartersr.JPG.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הפריוס C לא תגיע, במקומה השוק האירופאי יקבל יאריס היברידית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...