Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מנוע שפורק מהרכב וכרגע אינו מופיע ברישיון .(כי הורכב אחד אחר שמופיע ברישיון)

אני מעוניין להוציא לו ניירת - מה צריך לעשות? האם מספיק מספר רכב ?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כל מה שצריך לציין בשטר המכר הוא מספר הרכב שממנו הוצא המנוע למשרד הרישוי יש יכולת לבדוק את הענין

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

תחפש רישיון רכב ישן שבו מופיע המנוע

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אין רישיון ישן (אמשיך לחפש בנתיים אין)..

רק מספר רכב מספיק?

לא צריך העתק של הרישיון הנוכחי?

חיפושיות 73-74

פורסם

צריך מספר רישוי של הרכב ממנו פורק המנוע ושטר מכר חתום על ידי הבעלים של המנוע ומילוי כל הפרטים שרשומים בשטר מכר מנוע במידה ויש ת"ז יעזור

אין רישיון ישן (אמשיך לחפש בנתיים אין)..

רק מספר רכב מספיק?

לא צריך העתק של הרישיון הנוכחי?

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

מאיפה אני מביא שטר מכר?

תז יש וצילום של הרישיון העדכני יש ומספר יש.

חיפושיות 73-74

פורסם

סליחה שאני מתעלק על השירשור, אבל נניח ויש לי אישור מהבעלים הקודם ושטר מכר, האם מספיק מכון רישוי או שצריך לגשת לעמדה 1? (בהנחה שנשארתי עם מזוע זהה לחלוטין)

פורסם
סליחה שאני מתעלק על השירשור, אבל נניח ויש לי אישור מהבעלים הקודם ושטר מכר, האם מספיק מכון רישוי או שצריך לגשת לעמדה 1? (בהנחה שנשארתי עם מזוע זהה לחלוטין)

מכון רישוי מספיק

• תוכן חדש...