Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מסידורי הפסח מצאתי לנכון לפנות שני מכלים מהגינה- נוזל קירור שאינו מתאים למכוניות שלנו ודלק טיסנים בבקבוק אטום

אני שובר את הראש לאן אני יכול לפנות את שני הדברים כי אין ברצוני לזרוק אותם לפח ולזהם את ההאדמה

-אשמח לעזרה לאן אפשר לפנות את הדברים האלה

-או אם מישהו רוצה,מדובר בדלק טיסנים שלא ניפתח וב2 ליטר נוזל קירור ירוק פרסטון.

תודה ניצן בורק

how it's like to drive :twisted:

פורסם
לפרסם בפורום 'קנייה ומכירה'.:-)

ממש לא היה בסדר ראש העדפויות למכור את זה אמרתי "במקרה קיצוני שמישהו צריך" וכמובן ללא עלות

how it's like to drive :twisted:

פורסם

תנסה לפרסם זאת באתר אגורה.

פרסמתי שם בעבר מספר פריטים, והם נלקחו במהרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין צורך לגלוש רחוק.

1. אתה יכול לפרסם זאת בלוח המכירה ולהוסיף בכותרת "למסירה".

2. יש לך את "שרשור המסירה הגדול" באוף טופיק.

3. אתה יכול לפרסם בלוח אלטזעאכן למרות שהמקום היותר יעיל יהיה בלוח המכירה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האם מוסכים או תחנות דלק אוספים דברים כאלה? מה ניצן לעשות עם נוזל הקירור

כן, הם אוספים, שים את זה במיכל גדול, ערבב את זה עם השמן מנוע המשומש בטיפול הבא ומסור את זה למוסך שלך. ההמשך לטיפולם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...