Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אחרי שמצאתי מתאם USB/LINE IN לרדיו טייפ המקורי של הרכב שלי, ושמעתי שהסאונד סוף סוף נקי, החלטתי לשפר את חווית הסאונד ברכב.

בתחילת השבוע הקרוב אני אתקין מערכת מבוססת טמפו 6, מגבר JBL GTO1004 וסאב וופר ייבחר במהלך ההתקנה, מה שישמע (וירגיש) לי הכי טוב.

בכל מקרה יש את עניין חיבור המערכת רדיו טייפ המקורית למגבר. ברשותי מתאם 6 פין ל-RCA, שלפי המידע שמצאתי ברשת על המערכת שלי, אכן אחראי על ה-Line Out לרמקולים, וישנו גם כבל נוסף שיוצא מפין שאחראי על "Switched positive (B+ out) for amplifier".

שאלתי היא בכל מקרה, מה יהיה עדיף יותר מבחינת האיכות? לחבר עם המתאם הזה ישירות מהרדיו טייפ? או בכל זאת להשתמש במנחת יחסית פשוט של כ-200 ש"ח?

16076ab.jpg

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

המתאם שלך הוא מסוג ISO TYPE C. מצטרף להמלצה של alpine. עדיף להשתמש במתאם שבתמונה ולא במנחת.

יש כאן איזה סיכוי קטן שהמתאם לא יתאים. משנת 2000, VAG עברו לשקעים של QUADLOCK שדומה מאוד ל-ISO אבל החיבורים קצת שונים. יותר פרטים תוכל למצוא כאן

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

תודה חבר'ה, רק רציתי לוודא שזה אכן המצב המומלץ :)

Bobby2002 - מבחינת חיבורים המתאם מתאים, בדקתי שהוא אכן מתחבר לחיבור מאחורה כאשר קיבלתי אותו בזמנו, והוא מתאים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

טוב, נו, כרגיל לא הסברתי את עצמי ברור. התכוונתי שהמחבר מתחבר בלי בעיה אבל הקצאת פינים שונה מ-ISO. אם אחרי שאתה מחבר את המתאם אתה לא מקבל סיגנל למגבר, כנראה שזאת הבעיה. חפש ברשת QUADLOCK PINOUT ותראה שמערך החיבורים שונה מ-ISO. אבל, מצד שני, אני ידוע כאחד שתמיד רואה שחורות (מעניין מה אישתי תגיד על זה :-) )

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• תוכן חדש...