Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

עקב מכירת האייפון שלי הוצאתי מהמגירה את הטלפון הזה אם אפשר לקרוא לו טלפון אחרי אייפון.

הדלקה ראשונה כמצופה ממערכת סימביאן היא לא זזה בכלל.

השילוב בין SE ל סימביאן בכלל זוואה, קריסות רנדומליות, באגים בכול מקום שיש, חוסר באפליקציות בקצרה זה לא סמארטפון.

עלה לי רעיון לראש לצרוב לו אנדרויד, מחיפוש קצרצר באינטרנט הגעתי למסקנה שהמעבד שלו קיים בכמה טלפונים שיש בהם אנדרויד.

Texas Instruments OMAP3630 Cortex-A8 @ 720 MHz אמור להיות סביר בשביל אנדרויד, קיים בטלפונים יותר מתקדמים כמו I9003 ומוטורולה מיילסטון 2 ודרוייד.

אבל כאן נתקלתי בבעיה, הטלפון סימביאן ואין דרך ישירה לצרוב עליו כלום.

שוב חזרה לגוגל ואחרי כמה שעות של חיפוש נמצא כיוון התחלתי.

למעבד הזה אמור להיות JTAG INTERFACE אם גישה ישירה לNAND.

שוב חזרה לגוגל בחיפוש אחר אינפורמצייה לגבי JTAG בויואז, כנראה שאין מידע לגבי זה בכלל, מפירוק של הטלפון נראה שיש על הלוח נקודות שנראות כמו JTAG.

בהתחשב בעובדה שיש לי גישה לRIFF BOX, יום ראשון אני ינסה לבדוק אם PROBE את כול הנקודות האלו ואם אני צודק וזה אכן JTAG אז תאורטית אני יוכל לצרוב מחדש פרטישנים חדשים לטלפון והכי חשוב BOOT חדש.

נגיד ואני יצליח אז מה אני צריך לקחת בחשבון?

אני חושב שאני יוכל להשתמש בקרנל של טלפון אחר כמו המוטורולה, אבל מה לגבי שאר הרכיבים הנחוצים כמינימום למערכת אנדרויד?

תודה לעוזרים :)

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...