Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה על 205GTI

Dj_RoY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שהפורום הזה הפך בזמן האחרון לגירסה הווירטואלית של מגזין 'אוטו'

אני מרשה לעצמי לבקש -מישהו אולי במקרה יכול לפרסם כתבה על 205 GTI ורצוי גם 1.9 או להגיד לי באיזה גליון זה פורסם?

נ.ב - לי גם יש ארכיון לא קטן של אוטו ככה שמי שמעוניין בכתבה מסויימת יכול לפנות אליי.

אני עכשיו קורא מבחן על ה 306 S16....

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

אני גם רוצה לקרוא כתבה על 205 GTI

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בואו נרגע לרגע עם מבול הכתבות מ"אוטו"...

הנושא נמצא כרגע בבחינה, כך שעד שאין אישור מאנשי אוטו לפרסם מכל הבא ליד מאוטו,

אנא המנעו מלפרסם פה צילומים של כתבות שלהם (או מכל עיתון ישראלי אחר, לצורך העניין).

פורסם

אז בנתיים "תאלצו" להסתפק בזה.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=207&art_id=67

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר אחלה כתבה פעם שלישית שאני קורא אותה וכל פעם אני נהנה מחדש, אפילו הדפסתי לאבא שלי שיקרא ח"ח...!

ד.א- למה מכרת את האוטו (מקווה שזה לא אישי)?

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם
הוא יצא מהארון ולכן, באופן בלתי נמנע - עבר לדו"ג.

:lol:

את האמת...באמת יצאתי מהארון.

תמיד היתה לי חיבה לדו-גלגליים. למעשה את חיי המוטוריים התחלתי עם שני גלגלים (אני מתגעגע לטייפון הצהוב הזה). בקיצור...החלטתי לשנות קצת כיוון מהמכוניות :roll:

סתם, את האמת....מכרתי אותה מסיבה כלכלית. בתור סטודנט צפיתי קשיים להחזיק את האוטו. עכשיו אני יודע כמה שאני שצדקתי :shock:

את האמת, קניתי את הקטנוע הכי HARDCORE שיש בשוק, ככה שהכיוון נשאר דומה....FUN.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...