Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים

לפני כיומיים שמתי לב כי בהתחלת נסיעה, שהגיר עובר מהילוך ראשון לשני

הרכב מתחיל לגמגם ורק שמצליח לעבור מהירות מסויימת כאילו משהו משתחרר והוא נוסע חלק

אתמול שמתי לב כי הוא גם מוריד טורים מדי פעם שהרכב עומד ברמזור ונראה כאילו עומד להכבות. לא קורה בכל עצירה.

בעליות הרכב לא מצליח לסחוב ומגמגם שוב מה שלא היה בעבר.

אני רק אציין כי הרכב עבר טיפול 10,000 וטיימינג לפני 3 חודשים ולפני כשבוע עבר טיפול פחחות בו הוחלפו כנף ימין ושתי דלתות ימין. אני לא יודע אם יכול להיות קשור אבל אני מציין בכל זאת למקרה שאולי יש קשר. אולי משהו בחיבורי החשמל של הדלת? אני גם אציין כי כפתור הנעילה בדלת האחורית לא מצליח לעלות כאשר פותחים את הרכב עם שלט האזעקה או עם כפתור נעילת הדלתות. שוב אולי מעיד על בעיית חשמל שקשורה?

אשמח מאד לכיווני מחשבה והאם לחזור למוסך שביצע את הפחחות במסגרת ההסדר עם הביטוח או למוסך הרגיל שלי שעשה את טיפול ה 10,000.

תודה רבה ושבת נעימה

eant

פורסם

שלום

למרות שלא קיבלתי תשובה

אעדכן למי שיתקל בעתיד

שהוחלפו כבלי הצתה

והבעיה נפתרה

שנה טובה

• תוכן חדש...