Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימפלה 2003. הזמנתי מאוורר רדיאטור, זה תושבת גדולה עם שני מאווררים עליה. הגיע לי היום מכתב שזה מעוכב במכס ואני צריך למלא איזה דף שם ולהגיש להם בצירוף צילום רישיון רכב וכו'. השאלה אם הם הולכים לשלוח אותי למשרד התחבורה להחתים אותם על משהו?

מישהו יודע איך זה עובד?

האם מאווררים באמת צריכים את כל זה או שפשוט זה כדי לחייב אותי קצת מכס ואני אחזור לבית עם החבילה מייד?

תודה מראש

פורסם

היי יוני,

במקרה בדיוק ביום חמישי הסתיים לי "סיוט" שנמשך חודש עם המכס, אני יספר בקצרה, אני מייבא המון חלקים לרכב ומידי פעם הם נצערים במכס אני משתדל למנוע את המצב אך לא תמיד יש שיתוף פעולה מהמוכר במקרה הזה, הזמנתי רפידות בלם קדמיות ונעלי בלם אחוריות (שברולט ואן) משני מוכרים שונים הם הגיעו כמעט ביחד (הפרש) של יומיים ונשלח לי מכתב מהמכס ניגשתי אליהם ונאמר לי שעליי לגשת למשרד התחבורה ולמלא טופס לקבלת אישור ליבוא אישי של חלקי רכב ניגשתי לשם והדרישות היום רישיון רכב, צילום ת"ז חשבונית קנייה ובמקרה שלי גם ייפוי כוח כי הרכב רשום על שם החברה, הגשתי את שני האישורים באותו הזמן כל אישור לחוד ונאמר לי שעליי לחכות עד 14 יום וזה מגיע הביתה לאחר פחות משבוע הגיע רק האישור של הרפידות הקדמיות עם חותמת מאושר חיכיתי לאישור השני ולאחר שבוע נוסף שהוא לא הגיע התקשרתי למשרד התחבורה וכשענו לי אמרו שיבדקו את הנושא ויחזרו אליי כמובן שלא חזרו אליי ונאלצתי לגשת לשם (את הרפידות הקדמיות שחררתי מהמכס וכמובן שילמתי מיסים) כשהגעתי לשם חיפשו את הבקשה שלי אך הם מצאו רק את זו שיקבלתי אישור עליה ביקשו ממני להגיש בקשה חדשה וכך עשיתי מילאתי את הטופס וכשניגשתי לאחראי הוא פתאום אמר לי שאני צריך אישור מוסך שהרפידות מתאימות לרכב שלי ובנוסף עליי למלא טופס נוסף בגלל שהרכב רשום על שם החברה כך עשיתי (לגבי אישור המוסך למזלי אני מכיר יבואן של GM שאני עובד איתו והוא נתן לי את האישור) למחרת חזרתי שוב למשרד התחבורה וקיבלתי את האישור אך אישור שונה מהקודם ונאמר לי שזה אותו דבר, כשהגעתי למכס אמרו לי שקיבלתי אישור ליבוא מסחרי ועלי לגשת ולהנפיק רשומון יבוא! כשניגשתי לעמיל המכס אמר לי שיוכל להנפיק לי את הרישומון בתשלום כמובן אך פתאום התברר שהחבילה רשומה על שמי אך האישור רשום על שם החברה ולכן אין התאמה והדואר לא ישחרר לי את החבילה הפנו אותי למנהלת הדואר שבוקי הסכימה לשוחח איתי והיא דרשה הוכחה מרשם החברות שאני אחד מבעלי החברה (לא יכלתי להמציא מסמך כזה מפני שזה עסק משפחתי ואבי באמת אחד מהבעלים אך זה קצת מסובך) לכן הבאתי מסמך רשמי מעו"ד שאבי (היחיד שמשתמש ברכב) מורשה מטעם החברה לפעול בנושא אך זה לא הספיק לה הבאתי יפוי כוח נוסף וגם זה לא הספיק כשהיא ראתה שאני מתעקש היא אמרה לי לפנות לספק ולבקש את שינוי שם החבילה עשיתי זאת ועדיין היא ביקשה שהוא ישלח אליה מייל ורק לאחר זאת היא אישרה את הבקשה וסוף סוף הצלחתי לשחרר את הפריט ועדיין בייבוא מסחרי שכרוך בעלוייות נוספות, מקווה שעזרתי לך ותלמד מהמקרה המצער שעברתי .

• תוכן חדש...