Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :lol:

המערכת הצנועה שלי כרגע

HU

pioneer DEH-P3000IB

מגבר

premier PA840

קומפוננט

morel pulse 6

סאב+,תיבה אטומה

cvr12 kicker

יש לי שתי שאלות:

1.לסאב הזה שני סלילים של 4 אוהם כרגע המתקיןו חיבר לי רק סליל אחד, רציתי לשאול האם זאת הקונפיגורציה הטובה ביותר לחבר ?

2.המוזיקה שאני שומע היא בעיקר רוק כבד ופרוגרסיב, מוזיקה שמלאה בדאבל באס (פאנצ'ים מהירים) ומה שקורה זה שהבאס נשמע כמריחה אחת ארוכה(כמו אקורד בגיטרה בס) ולא "מספיק" לעמוד בקצב המהיר של הדאבל. אשמח לשמוע ממכם אם למישהו יש רעיון..

פורסם

sharvool מה שלומך ?

לגבי חיבור הסאב שלך אז ככה

החיבור שביצעו לך בסאב הוא לא הדרך הנכונה

לא מומלץ לעבוד בסליל אחד על סאב כשיש שני סלילים

ישנם שתי אופציות כמו שאני רואה שעומדות לפניך

הראשונה ההרבה פחות מומלצת היא כזו :

עם היכולות של המגבר שברשותך האפשרות היחידה היא לחבר ב 8 אוהם ז"א לגשר את פלוס ימין למינוס שמאל ומפלוס שמאל ומינוס ימין לצאת לכיוון המגבר

השניה שהיא המומלצת מבחינתי היא :

להחליף מגבר

בהצלחה

דרור

פורסם

יש לך מערכת מאוד בסיסית

שלא בנויה לעבוד ב -Fast Bit Rate

אם אתה רוצה להשקיע 1500 שח

אז הייתי הולך על מורל דוטק אוביישן מקדימה את הטמפו מתקין כסט אחורי על ההגברה של הרדיודיסק

ומחליף את הסאב ל הרץ ES300

המערכת הזאת תענה לדרישות שלך הרבה יותר.

נ-ב- קיקר CVR נימכרים בלי בעיות בפורום יד שניה

פורסם

MEGAN62 שלומי מצויין תודה.

האמת לא ציפיתי לשמוע שאני צריך להחליף את המגבר :lol: רכשתי אותו אתמול וכמובן לא על דעת עצמי כמו כן גם ההתקנה הייתה אצל מתקין מקצועי וותיק.

כמה שאלות, למה לא מומלץ לעבוד עם סליל בודד ? דיוק ? ןלמה לא מומלץ לגשר ל 8 אוהם ?

אני יכול לבדוק אפשרות החלפה של המגבר אצלו:shock:

לאיזה מגבר היית מחליף ?

AUDIO KING

אני רוצה להשקיע, אני פשוט לא יודע במה.. יותר מדי אינפורמציה בזמן קצר:?: גם את המגבר הזה קניתי אתמול לאחר התייעצות ועכשיו נאמר לי שבעצם הוא לא מתאים(היה לי jensen שנכנס לפרוטקשיין, ככל הנראה מהתנגדות של 2 אוהם שמסתבר שהייתה על הסאב)

נ.ב

אני מאוד מאוכזב מהסאונד הנוכחי לעומת המגבר הישן שהיה לי..

פורסם

להחליף עכשיו את המגבר זו לא כ"כ אופציה שיכולה לדבר אלייך, וזאת משום שכמעט כל מגבר בעל 4 ערוצים לא יכול לרדת ל- 2אום וזה אומר שהבעיה שלך תשאר כמו שהיא.

אם אתה רוצה להשקיע עוד כסף, אתה יכול לציין את התקציב והחברה פה יכוונו אותך, דזו יכולה להיות התקדמות משמעותית.

האפשרות המהירה וזו שלא תוציא ממך עוד כסף, זה פשוט מאוד לבקש מהמוכר שיביא לך דגם CVR עם סליל אחד של 4אום.

האפשרות השניה עם הוספת תקציב שתתאים לך, זה בגדול לרכוש מונובלוק ואיתו סאב ES250/ES300 שלדעתי יתאימו לבקשות שלך.

פורסם

היי שלום

אני לא רואה בעיה בשדרוג המגבר בחנות הרכישה יום או יומיים לאחר הרכישה

אני ממליץ לגשת ולנסות להגיע לעמק השווה עם בעל החנות ולנסות לרכוש מגבר איכותי יוטתר וטוב יותר ומין הסתם יקר יותר

אבל שיבצע את עבודתו ויעשה אותך מאושר מבחינת הסאונד ברכב

בזוזית אני לא יודע מהיכן הגעת למסקנה לגבי מגברי 4 ערוצים ויכולת עמידותם בהפעלת רכיבים ב 2 אוהם

זו שטות אחת גדולה וזה נובע לדעתי מאותו ויכוח ישן שיש לי כלפי ההמלצה הגורפת מאושיות הפורום לגבי אותו מגבר שוב ושוב

אבל לעיניינינו ישנם מגברי 4 ערוצים שעובדים נפלא ומייצרים עבודה ב2 וגם ב 1 אוהם

ומגבר כזה בהחלט יבצע עבורך עבודה נפלאה

במקביל להחלפת המגבר למגבר איכותי בהחלט יש לשקול סט קדמי טוב יותר אך זה ניתן לדחות לשלב הבא

בהצלחה

דרור

פורסם

נשמע כאילו אתה מחפש סאב למטרת SQ והקיקר שלך הוא ההיפך מזה, מה שגם הוא לא מתאים לך מבחינת התנגדויות.

הייתי ממליץ לך קודם להחליף סאב , ההמלצה שלי תהיה לסאב בקוטר 10 " בעל סליל בודד של 4 אוהם או שני סלילים של 2 אוהם בתיבה אטומה , בהספק של 200 - 300 WRMS .

סאבים טובים שעולים לי בראש כרגע.

Peerless xxls 10

Hertz es 250

AA Assasain

JL Audio W3

Dls 10 לא זוכר את הדגם

כל אלה בתקציב של עד 1500 , אפשר למצוא אותם ביד שנייה בפורום בפחות.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

דרור, תכול לתת לי דוגמאות של מגברים שנמכרים בקרב רוב החנויות אשר משתוות ביחס המחיר שלהם למגבר של פותח השרשור?

אני לא אמרתי שאין, אמרתי שאין הרבה, רוב המגברים אכן לא יורדים ל2אום.

פורסם

sharvool אין לי רשות לכוון לדגמים ספציפיים

אבל אומר לך כך : ישנם מגברי 3 ערוצים שנבנו ויוצרו בדיוק למטרה הזו

מחירם נושק ל 1800 ש"ח ששוה כל שקל

לצורך הבהרה פשוטה וברורה יותר אז 3 ערוצים זה אומר כביכול שהמגבר בעצם מורכב משני מגברים שחוברו לשאסי אחד

אחד עובד בתצורת מונו ומפעיל סאב בתצורת 2 אוהם עד ל 280 וואט RMS

והשני מנגן סטריאו לרמקולים או קומפוננט ומפעיל עד ל שני סטים של קומפוננט (אני אישית מסתפק ומעדיף סט אחד קדמי בלבד) ונותן פעמיים 145 וואט RMS ב 2 אוהם סטריאו

בהצלחה

דרור

פורסם

הבנתי, תודה רבה לך MEGAN62 על העזרה ועל הזמן.

נראה לי שבשלב זה אני אמכור את ה kicker ואקנה סאב קטן יותר ובעל סליל בודד שגם יתאים יותר לצרכים שלי וגם למגבר הנוכחי.

אם משהו מוכר sub מהרשימה שנתן sagiarye אני אשמח .

• תוכן חדש...