Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש התלבטות בין שני הדגמים, ואני זה שעוזר לו בקניה,

פסלנו הרבה מכוניות ולבסוף שתי אלו עמדו אחת מול השניה : הפוקוס והקורולה

מה דעתכם ?

קראתי הרבה, גם על יפניות אחרות, שפסלתי או בעצם הוצאתי מהרשימה של החיפושים...

תאמת אני נוטה לכיוון הפוקוס, היא נראת הרבה יותר יפה, גם האיבזור, צעירה יותר ומודרנית יותר,

דגם TREND-X, (אשמח לשמוע יותר על הדגמים השונים)

מה דעתכם ?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

האמת שאני כרגע עם אותה התלבטות בדיוק. בסוף הלכתי לכיוון הקורולה בגלל הבאגז' היותר גדול, צריכת הדלק המשופרת והאמינות העדיפה. אצלי ההתלבטות היתה עם דגם GLI של קורולה שגם הוא מגיע די מאובזר.

אחרי זה היתה התלבטות אחרת עם מיצובישי לנסר 2008 ושם כבר קצת אני נוטה ללנסר שזולה יותר במקרה הספציפי בכ-5 אלף. מפני שהיתרון של הקורולה כרגע בעצם היה בצריכת דלק.

פורסם

לפי דעתי:

האצבק...נשמע טוב, עדיין הפוקוס עגלתית לעומת הקורולה הזריזה, אין שום מקום להשוואה גם מבחינת אמינות וגם מבחינת צריכת דלק, בטיחות לטובת הפוקוס אני מניח אבל מעבר לזה כלום בעצם!

תעשה סיבוב על שתיהן ותגיע למסקנה שלך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...