Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון ולפני כל הדיבורים - החוק עצמו כאן. אני חושב שחשוב לקרוא אותו לפני שמתחילים להתכסח.

הדעה האישית שלי בנושא:

1. אני אישית מאוכזב מאד מנציגי הציבור שהצבעתי להם שלא הופיעו להצבעה על החוק הזה. נראה לי מגוחך שכציבור העלנו ראש ממשלה ושר בטחון שהולכים בין הטיפות ונמנעים מלהצביע על כאלה חוקים. אני לא תמים ופוליטיקה זה פוליטיקה - אבל זה כבר יוצא מכל החורים.

2. החוק עצמו נשמע מעורפל וקשה לי להאמין שנראה אותו נאכף בצורה חריפה (או בכלל) אבל קשה מאד להתעלם מהנימה הפשיסטית שלו. אני לא רוצה לחיות במדינה שמחוקקת כאלה חוקים ונראה שנבחרי הציבור שלנו פשוט איבדו את הבלמים.

למען הסר ספק - אין כאן שום הבעת דעה נגד ההתנחלויות וכו'. אני דווקא מאד בעד בניה בהתנחלויות (מסיבותיי שלי).

דעות ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לפי דיברי ההסבר יש בארה"ב חוק דומה, גם הם פשיסטים ?

למען האמת זו פעם ראשונה שמצאתי את החוק כלשונו, ואני עדיין לא בטוח לגבי הדעה שלי עליו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רק דבר אחד אני יודע- כשאחמד טיבי, ציפי לבני, גלאון, חבריהם והעיתונות השמאלנית מתנגדים לחוק פוליטי כלשהו ונכנסים להיסטריה זה אומר שהחוק טוב וחיוני למדינת ישראל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...