Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא: מיצובישי כריזמה אייר 2003 אוטומטית.

לפי מה שרשום במחשב זה החישן שהתקלקל. "input shaft speed sensor "

בחברה רוצים להחליף לי את שתיהם גם את הכניסה וגם היציאה למרות שרשום במחשב שרק הכניסה התקלקל, כי הם לא יודעים איזה חישן הוא כניסה ואיזה יציאה.

אז עכשיו הרכב מפורק בבית ואני לא יודע איפה החישן כניסה?

אני רוצה להחליף אותו לבד אבל אני לא מצליח בשום דרך לזהות איזה מהם כניסה ואיזה יציאה.

נואש לעזרה.

תודה

פורסם

תגיד למוסך שיפנו ליצרן בחו"ל וישאלו או שיחליפו את 2 החיישנים אבל יחייבו אותך רק על אחד, או שיחליפו אחד ויראו אם הוא הנכון ואם לא אז שיחליפו את השני ויחזירו בחזרה את הראשון שלך למכונית.

תשובת המוסך אליך אינה מקצועית כלל ומעניין באיזה מוסך מדובר?.

לדעתי, קלושים סיכוייך להתגבר על זה לבד.

בברכה - רפי לין

פורסם

סליחה. כנראה לא הסברתי את עצמי נכון.

אני מלחתחילה רציתי לעשות את זה לבד אז חיברתי אותו למחשב נרשמה תקלה ב בכניסה, מצאתי את שתי החישנים גם הכניסה וגם היציאה רק שאני לא יודע מי זה מה.

וכשהלכתי לקנות את החלק מהמוסך מורשה (כי אין אפשרות להשיג אותו במקום אחר) הם לא ידעו מה למכור לי כי גם הם לא ידעו איזה חישן הוא כניסה או יציאה.

והם אמרו שהם תמיד מחליפים את שתיהם.(שזה בזבוז כסף רציני כי כל חישן עולה כ 800 ש"ח)

וזה ברור לכם שאם היה לי כסף מיתר אז הייתי שם אותו במוסך או קונה את שתי החישנים וזהו. אבל אני חייב לחסוך.

תודה.

• תוכן חדש...