Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקש על החמש

אני תמיד חשבתי לתומי שמדובר בפרסומת לאתר היכרויות גייז- מה ששמעתי ברדיו היה "הקש על החם-אש" :shock::lol: :lol: :lol:

אותו העקרון מופעל כעת לגבי מכוניות רנו, שיש להן (בצדק או לא, זה לא שייך לענין) מוניטין של חוסר אמינות. הפתרון פשוט: אמור "רנו לא רואה מוסך" 1,000,000 פעמים. זהו. עכשיו רנו אמינה יותר.

כמה פעמים אני אצטרך לחזור על עצמי: היא באמת לא רואה מוסך, זה נכון לחלוטין, וזה כי התקלקלו לה העיניים:arrow:

ונחזור לעניין ברצינות בבקשה.אשכרה אנשים לידכם מדברים על הפירסומות כאילו הם היו התוכן העיקרי ולא התכנית\סרט?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ונחזור לעניין ברצינות בבקשה.אשכרה אנשים לידכם מדברים על הפירסומות כאילו הם היו התוכן העיקרי ולא התכנית\סרט?

מי פתח שרשור בנושא פרסומות, אנחנו או אתה? :rolleyes:

ולשאלתך: לצערי, יש כאלו שכן.

דני

פורסם

אני קרוב ל- 12 שנה בלי טלוויזיה\לא רואה טלוויזיה. כל פעם שאני אצל חברים ויש פרסומות אני מתהפנט לזה. כשלא רואים אותן כל היום אפשר להעריך את היצירתיות של חלק מהן :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אני תמיד חשבתי לתומי שמדובר בפרסומת לאתר היכרויות גייז- מה ששמעתי ברדיו היה "הקש על החם-אש" :shock::lol: :lol: :lol:

זה חזק:lol:

כן. פרסום חודר למח, ואנשים לא מפסיקים לדבר על זה, אם זה נושא משותף לכולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חח (סליחה מנהלים יקרים), אנשים אשכרה מחפשים את הפירסומות האלה ברשת- בדיוק כמו בשירשור עם הפירסומת לאופל, אה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...