Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לכרטיס TV למחשב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קובץ וידאו לא דחוס של 15 ג'יגה הופך ל- DVD אחד דחוס ב-4-6 שעות המרה בערך. אני משתמש בנרו גרסה 7, על פנטיום 2 ג'יגהרץ וג'יגה זכרון.

:turn-l:
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טיפה באיחור אבל מקפיץ.

רכשתי היום את המוצר הזה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120595410448&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3329wt_1187

אני מניח שאקבל אותו בשבוע שבועיים הקרובים.

מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית ופשוטה להקלטה בעזרת לוכד הוידאו הזה?

מישהו בעבודה אמר לי שהנגן של VLC יודע לבצע את את זה בקלות,למישהו יש ניסיון עם הנגן הזה?

נ.ב

תודה לכל העוזרים בקישור.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ שוב פעם לעדכון אם מישהו ירצה מוצר דומה בעתיד.

המוצר הגיע,הורכב ועושה את העבודה שלשמה תוכנן,אמהמה,האיכות כפי שתיארתי לא בשמיים,גם התמונה וגם הקול,דרך אגב,התוכנה שמצאתי ואני משתמש בה היא : DEBUT VIDEO CAPTURE SOFTWARE,תוכנה קלילה לתפעול וממנה אני דווקה מרוצה.

בשלב הזה כבר החזרתי את עלות הכבל ע"י הקלטה של 5-6 קלטות מהVOD החינמי בהוט והבנות מרוצות ,הם אמנם לא שמות לב לאיכות הפחות טובה אולם לי זה צורם באוזן ומפריע בעין ולכן אשמח שוב פעם להמלצה ללוכד וידאו יותר רציני,עדיף גם כן שהוא בUSB ולא בהרכבת כרטיס בתוך המחשב כי בזה אין לי ממש ניסיון וידע.

אז שוב פעם אשמח להמלצה וקישור ללוכד וידאו שייתן איכות תמונה וקול שהכי זהים למקור ההקלטה.

נ.ב

בכבל המקורי יש יציאת RCA ובממיר של הוט אין לי כניסה כזאת ולכן קניתי מתאם ל21 פין ואותו חיברתי כמקשר בין הכבל לממיר,האם משם יכולה להגיע האיכות הפחות טובה?

פורסם

מקפיץ.

אולי בכל זאת מישהו יוכל לעזור?

יש סיכוי שההנחתה בתמונה ובקול היא בגלל התוכנה ולאו דווקא בכבל?

תודה לעונים.

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

חומרה הכוונה ללוכד שקניתי או לחומרת המחשב?

יש המלצה ללוכד איכותי יותר שייתן תמונה וקול איכותיים יותר?

• תוכן חדש...