Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה השלב הבא ? השכנים שלך גם יגידו לך מה לבשל ואיך - כי זה גורם לריח בכל הבניין ?

אל תשאל יותר מידי שאלות אחרת לא תצליח לעשות כלום על השנים שלך. תקן את כל הצנרת וסגור את הריצוף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אבל הבעיה היא שצריך להיכנס לבית של השכנה מתחתי, לחצוב ולגלות את שאר הצינור עד איפה הוא אכול, למצוא את האיזור שהוא תקין לחתוך עם דיסק ואז להתחבר עליו עם קופלונוג.

אני לא יכול לעשות את זזה על דעת עצמי.

מה שאני חושב שיצא עדיף מכל הבחינות זה להעיף את הצינורות מהבית, לכן אני מעוניין לדעת אם אני יכול למנוע מהם לשבור אצלי בדירה בעוד X זמן או שהחוק פועל לטובתם ואני חיב לתת להם?

מספיק שזה ינזל להם, הבית של השכנה יוצף(אני חושב למרוח איטום על כל האיזור על מנת שהבית שלי לא יקבל רטיבות.

הם יבואו וירצו לשבור אני יסרב ויראה שהחוק לטובתי ואז הם יצטרכו לשבור את הראש מה לעשות ואני מאמין שהם לא ישברו מכיון השכנה עד למעלה כי זה יהיה סיוט מתמשך ולכן הם יעבירו צנרת חיצונית ויותר לא יהיו לי בעיות.

קובי

• תוכן חדש...