Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך המלצה למסך מחשב שישמש אותי אך ורק לראות סרטים. את הסרטים נראה ממכשיר DVD (אפשרי?) או מלפטופ.

הגודל הרצוי הוא מה שיותר גדול, איכות תמונה מקסימלית, והתקציב: עד 2000 ש"ח.

מה מומלץ?

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

כל מסך מחשב FULL HD יענה על הדרישה. מחיר כ-1200ש"ח ל-24".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם המסך ישמש אותך לצפיה בסרטים בלבד למה לא ללכת על מסך LCD רגיל? יתן לך איכות תמונה עדיפה ממסך מחשב בכל הקשור לוידאו וגם גודל עדיף של 32".

אם תלך בכיוון הזה, ממליץ על הKDL32BX300 של סוני בסביבות התקציב שלך, תמונה מצויינת בהצגת HD.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם יש לך יציאת HDMI מהמחשב, כל מסך טלוויזיה יוכל לשמש אותך.

אתמול הסתובבתי באיזור אלנבי וראיתי שאבי סופר עורך מכירת חיסול לקראת סוף השנה במחירים שנראו לי מטורפים (לפחות מהפעם האחרונה בה התעניינתי במחירי הטלוויזיות). מסך פלזמה של 50" ברזולוציה של HD ready של סמסונג / LG עלה שם באיזור ה 3700. אני מניח שבתקציב שלך היה אפשר למצוא שם מסכים בכלל לא רעים.

אולי נתתי לך כיוון למחשבה

פורסם
כל מסך מחשב FULL HD יענה על הדרישה. מחיר כ-1200ש"ח ל-24".

תודה רבה. על איזו פירמה אתה ממליץ?

אם המסך ישמש אותך לצפיה בסרטים בלבד למה לא ללכת על מסך LCD רגיל? יתן לך איכות תמונה עדיפה ממסך מחשב בכל הקשור לוידאו וגם גודל עדיף של 32".

אם תלך בכיוון הזה, ממליץ על הKDL32BX300 של סוני בסביבות התקציב שלך, תמונה מצויינת בהצגת HD.

אם יש לך יציאת HDMI מהמחשב, כל מסך טלוויזיה יוכל לשמש אותך.

אולי נתתי לך כיוון למחשבה

תודה רבה. אני לא רוצה טלוויזיה בבית. האחרונה הועפה בבושת פנים לביה"ס הקרוב.

אני קונה את המסך מפני שאשתי רוצה להראות לילד בייבי איינשטיין וזה לא מעשי עם הלפטופ:oops::lol:

Dell 2209.

תודה רבה.

איזה דגם? יש בזאפ שניים.

אין את הדגם הזה בגדלים נוספים?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אחד מהם נוח משמעותית, אבל אני לא זוכר איזה.

היתרון שלו ע"פ מסכים אחרים הוא שהפאנל שלו הוא פאנל מאד איכותי, ולא TN כמו כל מסך אחר בטווח המחירים הזה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
תודה רבה. על איזו פירמה אתה ממליץ?

אצלי פיליפס 24IE, אני מרוצה. אבל כאשר אתה קונה מסך של פיליפס וודא שהוא לא פגום. יש לי פיקסל מת באמצע המסך שדולק לו בכיף שלו בצבע אדום :?. מסך קודם החלפתי באחריות כי במקום אפור היה ורוד. מעבר לזה, המסך טוב מאוד. קניתי באופיס דיפו ושירות החלפה היה מעולה ובמקום לאחד חדש. זוית פצייה של הפיליפס הזה ממש טובה (לא יודע את המספרים, אבל כימעט כמו פלזמה).

יש גם מסכים טובים של CHIMEI, היה לי כזה 22". חברה הזאת מייצרת פאנלים עבור חברות רבות, כולל פיליפס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה.

זה הדגם עם הW.

פורסם

המסכים היותר איכותיים במחיר סביר, איכשהו, הם של דל עם פנל IPS. זכו לשבחים רבים באתרי ציוד מחשבים.

2209wa מעולה ומשובח.

יש גרסה חדשה u2211h ברזולוציה גבוהה יותר ויכולות HD. האח הגדול u2311h . פער לא ממש גדול במחיר בין שניהם.

יש לדל גם גרסאות 24 ו-27, אבל קפיצת המחיר ענקית.

יש צ'ופר של כניסות USB בצד המסך.

פה יש כבר שבועיים לבטים בנושא... אבל השיקול הוא אם תהיה בעיה זניחה של תגובה במשחקי מחשב...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה רבה.

הוזמן היום DELL2209.

• תוכן חדש...