Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בג'טה 2007 1.6 בנזין החלה שריקה עמומה מתחתית הרכב מאזור מיכל הדלק.

תיאור התופעה:

כשניגשים לרכב ופותחים את דלת הנהג נשמעת השריקה למשך של כ-2 שניות. לאחר מכן מרגע ההנעה הרעש לא מפסיק.

זה נשמע כמו השריקה שעושה מיסב אלטרנטור שהולך לעולמו, אך כאמור מגיע מתחתית הרכב בחצי האחורי של המרכב.

האם יש שם עוד משהו פרט למשאבת דלק שיכול לעשות רעש כזה ?

האם ידוע על מחלה כלשהי ברכבים הללו עם משאבת הדלק או רכיב אחר באזור שתיארתי ?

VW ג'טה, מודל 2007 1.6 בנזין. 60K קילומטר.

תודה מראש ושבת שלום!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אכן זאת משאבת הדלק שעובדת לכמה שניות בפתיחת הדלק וכמובן שעובדת קבוע בזמן שהרכב מונע.

כנראה שצריך להחליפה

לא ידוע על מחלה

אתה יד ראשונה?

פורסם

הרכב של אחי. יד ראשונה הייתה אמא של אשתו. הוא יד שניה.

עכשיו כשאני חושב על זה, ייתכן שהרעשים החלו לאחר הטיפול האחרון.

האם במקרה בטיפול 60 אלף של הג'טה מחליפים פילטר דלק או משהו אחר שקשור למשאבת דלק ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
לא מחליפים פילטר דלק ברכב זה אם אין סיבה מוצדקת.

יש חיה כזו ?

פילטרים ניסתמים עם הזמן, הרכב שנת 2007 ועדיין לא החליפו לו פילטר דלק ?

יש מצב שהפילטר סתום והמשאבה במאמץ בשאיבת הדלק.

לא ידועה בעייה במשאבות הדלק של קונצרן VAG.

פורסם

חבר'ה, תצאו מהסרט של תקופת הקרבורטורים עם פילטר דלק בגודל ביצה 8).

זה שהרכב 4 שנים על הכביש זו לא סיבה להחליף פילטר דלק ברכבך.

אתה יכול בראש שקט לנסוע עם הפילטר המקורי 100K וגם יותר ללא שום בעיה.

בקש מהמחלקה הטכנית או איש השירות לראות מסמך או הנחייה של הייצרן שיש להחליף פילטר דלק לאחר X שנים או Y קילומטרים ולאחר מכן תחזור לדון בעניין OK ?

להזכירכם בהרבה רכבים יפנים מהעשור האחרון כלל לא ניתן להחליף פילטר דלק מכיוון שהינו חלק אינטגרלי ממשאבת הדלק הטבולה במיכל ולא קיימת שום הנחייה של הייצרן להחליף את הפילטר (או את המשאבה כולה).

ברוב הרכבים מודרנים מחליפים פילטר דלק במידה ובבדיקה נמצא שהפילטר סתום.

אתה מוזמן להתייעץ עם מוסך רון שיש לו ניסיון רב ויוכל לתת לך תשובה מדוייקת יותר משלי בעניין הפילטר והרעשיים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבעייה היא בסלונואיד של משאבת הדלק. גם אני שמעתי את הרעש יום לאחר שהוצאתי את הג'טה 2007 שלי מטיפול גדול ובבדיקה נמצא שהרעש מקורו בסלונואיד של משאבת הדלק. לטענת המוסך , הבעייה במשאבת הדלק לא קשורה לטיפול הגדול. מבדיקה שערכתי התברר שקיימת משאבה משופרת במודל 2008 ואילך.

פורסם

לפי מה שאני יודע, פילטר הדלק המקורי (תוצרת BOSCH) צריך להיות מוחלף פעם ב60K ק"מ.

בפתיחת הדלת משאבת הדלק מופעלת לזמן קצר על מנת לבנות לחץ , לדעתי יתכן שיש בעיה במנעול הדלת שלא "מכבה" את המשאבה בסגירת הדלת.

בעיות במנעולי הדלתות זה משהו נפוץ ומתבטאות בכך שאין אינדיקציה מדויקת האם הדלת פתוחה או סגורה.

בדוק את התאורה האם היא נדלקת או נכבית כפי שצריך להיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפי מה שאני יודע, פילטר הדלק המקורי (תוצרת BOSCH) צריך להיות מוחלף פעם ב60K ק"מ.

quote]

תבדוק ב-ELSA ותראה שלא קיימת הנחייה כזו.

איזה כייף לי :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המוסך החליף את משאבת הדלק אך הרעש נשאר כמקודם ולפיכך ההנחה היא שהבעיה בפילטר הדלק שהוחלף בטיפול . מכיוון שהמוסך ווידא שהפילטר שהורכב הוא מקורי , אין למוסך פתרון לבעיה.

• תוכן חדש...