Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עשיתי "קומזיץ" עם חברים ביער 500 מטר מהבית שלי, בחזור עצר אותי שוטר ועשה חיפוש אלים במכונית שלי (חיפש סמים ככל הנראה), הוא לא מצא סמים אבל כן מצא 2 אולרים שהבאתי בשביל הקומזיץ, הוא החרים לי אותם וזימן אותי לחקירה על החזקת אולר בלילה.

נ.ב.

היינו במקום דיי נטוש, וזה היה ברור שאנחנו היינו אחרי קומזיץ...

הוא קילל אותי ואת החברים שלי והפך לי את כל המכונית...(הוא היה דיי בטוח שימצא סמים, ונראה שהוא דיי התעצבן כשהוא לא מצא כלום)

אני יכול לעשות משהו לגבי זה?

תודה מראש

פורסם

מותר לחפש שיש חשד (71(א) לחסד"פ (סמכויות אכיפה- מעצרים)). כאן ברור שהיה חשד. לילה, מקום נטוש.

וכדאי לך להגיע לחקירה אם אתה לא רוצה להרגיש על בשרך עוד הפתעות שיש להם בסל.

פורסם

שני דברים יש לעשות

הראשון להתייצב לחקירה ולהסביר את הימצאות האולרים בכל הקשור לפיקניק.

השני אם התנהגות השוטר הייתה אלימה מלווה בקללות וכו' תלונה למח"ש.

בטח חיפש סמים , ולא מצא, וכמו כל מסומם התעצ'בן מכך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

החוק מבדיל בין סכין לאולר:

"סכין" הוא כלי להב שמסוגל לדקור או לחתוך.

"אולר" הינו סכין שאורך להבה אינו עולה על עשרה ס"מ ושלא ניתן להפכה בעזרת קפיץ או באמצעי אחר, לסכין שלהבה קבוע.

מי שנתפס כשברשותו סכין - עליו מוטל נטל הראייה להוכיח כי החזיק את הסכין למטרה כשרה.

מי שנתפס כשהוא נושא ברשותו אולר - ההנחה היא כי הוא החזיק את האולר למטרה כשרה (אלא אם כן תוכיח התביעה אחרת).

מעבר לאמור, ישנם מקומות בהם נקבע שאף הוכנסת אולר אסורה כגון: מוסדות חינוך, תאטראות, מועדונים, מגרשי ספורט וכד'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...