Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אני פותח עוד שרשור כי אני רוצה לשאול על רכבים אחרים)

כנראה שאני לא יקנה 206 לא מוצא אחת יפה עם סאנרוף

ההיתי רוצה לדעת מה עדיף לקנות מאזדה לאנטיס שנה 2000 מנוע 1.8 (יד 4-5 בערך 200.000 ק'מ) מחיר מבוקש בד'כ מחירון 30

או שעדיף לקנות יונדאי אקסנט שנת 2004 בפחות כסף

האוטו ישמש רק את אישתי ביום יום לנסיעות לעבודה 20 ק'מ ביום ולנסיעות עם הילדה (בת שנה)

פורסם

אני לא מבין, אתה לא קונה 206 כי לא מצאת משהו יפה עם "חלון שמש", אבל לנטיס 2000 עם מנוע גדול מידי לצרכים שלך ו200000 ק"מ מהווה תחליף? בטח לא היונדאי אם מדובר ביופי. בכל אופן יהיו סיבותיך אשר יהיו, לדעתי אין טעם לקנות רכב משפחתי זללן וישן עם מנוע גדול, לצורך נסיעות קצרות של אדם אחד בעיר.

חפש בקטגוריות הנמוכות יותר (סופר מיני) המגוון הרבה יותר רחב ותוכל למצוא רכב משנתון מתקדם יותר, בטיחותי יותר, נוח יותר ועם פחות ק"מ (כמובן שתצטרך לבדוק עם העגלה של התינוקת נכנסת לתא המטען ויש מספיק דוגמאות שזה אפשרי).

היונדאי כפי שכבר כתבתי לך היא בהחלט אופצייה לצרכים שלך, אם מדובר בדגם המאובזר בטיחותית.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תראה אני לא מחפש אוטו עם חלון בגג בשביל ''פוזה'' או משהו.. אני לא יסע באוטו

ואישתי תפתח אותו אולי פעמיים בשנה

אבל אני מעדיף פז'ו עם סאנרוף כי יש לה יותר פוזה ואני לא ''מפחד'' מהקניה כמו מהמכירה

פז'ו זה לא אוטו כזה להיט אין הרבה קופצים על פז'ו אז רכב עם סאנרוף יהיה יותר סחיר

ויהיה יותר קל (אני חושב)למכור אותו כי רכבים\פז'ו בלי סאנרוף יש כמו זבל

מאזדה לעומת זאת הדגם 1.8 זה אוטו אמין ביותר חסכוני.?! אומרים שיותר המ1.6

ויש לו שוק.... רק תגיד שאתה מוכר קופצים עליך ולא סתם כולם רוצים מחירון (30) אפילו שהאוטו שלהם כאילו שיצא ממשחטה.

היום קיבלתי הצעה 'מפתה' מחבר שעובד איתי. יש לו מאזדה 1.8 כבר 10 שנים מרוצה ממנה עד הגג לא רוצה למכור

אבל היום הוא סגר עם מישהו על מאזדה 6 ובלת ברירה הוא צריך למכור למרות שחשב להשאיר אותה לבת שלו

בקיצור הוא הציע לי אותה וכנראה שאני יקח אותה למרות שהיא שנת 2000 אבל נראה לי שבמחיר הזה זה אחד ה'רכבים

נכון שעדיף יותר חדש אבל יונדאי..? איזה ביקוש יהיה עליה עוד שנה- שנתיים- ארבע?

ואישתי לא נוסעת בעיר אנחנו גרים במושב אז היא יוצאת מהמושב נוסעת לעבודה 7-8 ד' וגם העבודה מחוץ לעיר

ת'אמת שגם לי ולה מתאים רכב 'מיני' אבל לא מצאנו משהו שמתאים לנו חלק בגז' קטן חלק לא אמינות...

פורסם

קודם כל בנוגע לסחירות: תעשה ניסוי קטן, תעקוב אחרי מספר 206 ותראה איך תוך שבוע עד חודש (תלוי במצב ) הרכב נמכר- מנסיון. שנית, הרכב דורג במקום ה7 הכללי השנה,(כאשר במדד יש גם משפחתיות ורכבי מנהלים וכדומה) מבחינת ביקוש וסחירות.

לדעתי אתה טועה אם אתה חושב שרכב בן 11 עם 200000 ק"מ יעניק לך אמינות מופלגת יהיה זה מאזדה או פז'ו. ליונדאי יש שוק בינוני עד סביר ומנסיון שלי (עם מגווון רכבים), רכב טוב עם נתונים טובים נמכר ולא משנה מה הסמל מקדימה. ד"א הרבה מאוד מחפשים את הפז'ו דווקא ללא "חלון השמש" בגלל הרצון להימנע מבעיות פוטנציאליות ויקרות לתיקון. אין ספק שזה כייף גדול לנהוג ברכב שהחלון שמש (הענק) פתוח, גם לי היה וגם אני נהנתי אבל שוב, זה פתח לבעיות וזה מייקר את מחיר הרכב מלכתחילה- ייקור שהרבה מעדיפים בלעדיו.

ולבסוף, ב30000 ש"ח אתה יכול לקבל תמורה הרבה יותר טובה מאשר הרכב שיש לפניך- אפילו את אותה המאזדה משנתון מתקדם יותר ועם ק"מ נמוך יותר (הרוב יהיו עם מנוע 1600), או משפחתיות אחרות (יפניות אל תדאג) דוגמת הניסאן אלמרה. תריץ חיפוש בלוחות ותווכח בעצמך. אין לי שום אינטרס כמובן להניע אותך מהרכב המדובר, פשוט לדעתי מגוון האפשרויות הקיימות, נראה הרבה יותר טוב מאשר הרכב הנ"ל.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...