Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, החלטתי שאני רוצה לשדרג את הרנו מגאן 2001 שלי לרכב אחר

וחשבתי בכיוון של סיאט לאון התקציב שלי הוא הינו 40K (מקסימום!)

אבל אני מתקשה למצוא את הדגם והשנתון שיתאימו לי בתקציב ובצרכים

אני רוצה תיבת הילוכים ידנית אבל אני לא יודע באיזה הספק 1.8 או 1.6, והייתי רוצה לשמוע פה המלצות לאיזה שהו דגם ספציפי ושנתון ספציפי שיכנס לי בתקציב

כמוכן מעניין אותי איך הרכב בצריכת דלק ובעלות אחזקה שוטפת

( כאילו מה ה "מחלות " של הרכב וכו")

תודה רבה מראש.

פורסם

לאון 1.8 רגילה באה עם 125 כח סוס

1.6 מגיעה עם 100-105 כח סוס

מחלות שידועות לי

1. מיקרוסוויצים בדלתות

2. חלונות חשמליים שנופלים במידה ולא החליפו את התופסנים לברזל.

3. חיישן ברקס שנוטה להתקלקל, החיישן החדש בצבע ירוק.

ולא עולה לי עוד דברים כרגע.

בהצלחה

פורסם

לי אישית אין מושג מה המחירון, אתה יכול לבדוק ביד 2 או לוי יצחק.

ואז להתאים לפי התקציב שלך.

אל תשכח להקציב גם לביטוח הרכב, ועדיף שתברר לפני שאתה קונה את הרכב

פורסם

סיאט לאון ד"כ רכב אמין מאוד ,המנוע 1800 מאוד חזק במיוחד בגירסה של הטורבו,כמובן היא עולה טיפה מעל מה שאתה מקציב כמו 49000 ש"ח לשנת 2003 שנמכרת ביד 2 כרגע. ב40000 אלף תוכל לקנות את הגרסה הידנית מנוע 1800 אטמוספרי, שנתונים 2002-2004 שהיא דייי אמינה ובאה עם רמת איבזור יכסית גבוהה, כגון סאן רוף הגה ספורטיבי מעור ועוד.

בהצלחה

פורסם
סיאט לאון ד"כ רכב אמין מאוד ,המנוע 1800 מאוד חזק במיוחד בגירסה של הטורבו,כמובן היא עולה טיפה מעל מה שאתה מקציב כמו 49000 ש"ח לשנת 2003 שנמכרת ביד 2 כרגע. ב40000 אלף תוכל לקנות את הגרסה הידנית מנוע 1800 אטמוספרי, שנתונים 2002-2004 שהיא דייי אמינה ובאה עם רמת איבזור יכסית גבוהה, כגון סאן רוף הגה ספורטיבי מעור ועוד.

בהצלחה

תודה רבה

• תוכן חדש...