Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עשיתי טיפול לרכב בשבוע שעבר, וכשהגעתי הביתה מצאתי בקבוק פלסטיק סגור של נוזל ניקוי מערכת דלק. FORTE

הסתכלתי בדף חיוב וראיתי שחייבו אותי על זה- כנראה ששכחו להשתמש - הם השאירו אותו בתא הנוסעים.

כתוב שפשוט מוסיפים את הנוזל למיכל בכל טיפול.

זה מה שעליי לעשות ? להוסיף למיכל ולנסוע כרגיל? תודה על כל תשובה

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

יש כל מיני תוספים.

אצלי בפעם הקודמת השתמשתי בגולד לייבל של ליקווי מולי

בו ההמלצה היא להוסיף למיכל הדלק כאשר הוא חצי מלא (כדי שלא ידולל יותר מידיי) ולנסוע כרגיל.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

צריכות להיות לך הוראות שימוש על גבי האריזה, בגולד לייבל ותוספים נוספים ההוראות הן רבע מיכל עד חצי מיכל דלק לדילול, בK44 של BG למשל צריך מיכל מלא, קרא את ההוראות זה הכי בטוח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

השתמשתי בנוזל FORTE ולא ייאמן - שיפור רב מאוד בצריכת הדלק.

אני משער שבין 2 המיכלים - הראשון שבו שמתי את הנוזל למילוי הבא אחריו היה כבר שיפור של אולי 3 קילומטר לליטר.

שווה להשתמש! כדאי!!

peugeot 206 xs 1.6 '99

• תוכן חדש...