Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק אני פה מעדיף ברונטיות.... ? :roll:

רצוי מתולתלות 8)

ברוטניות+מתולתלות= :inlove:

צא מזה , אתה פשוט אוהב תימניות ( כמו כולנו...)

ושמוליק , תחשוב על זה טוב טוב , הרי בנינו אם הצבע לא יצא טוב מה יהיה?

הדרך לרבנות קצרה מאד אתה יודע ( רמז , בירושליים יש רבנות מאד גדולה )

אל תדאג שמוליק בייבי , אני אשים עבורך פתק בכותל.

:wink:

פורסם

כוסית בלונדינית עם שכל!!!!

ידידי היקרים הבחור מצא אגדה.

סתם שמוליק מזל טוב על מציאת אהבת חייך..

כמו קודמי אני אוסיף ואומר..

תחיה איתה פרק זמן מסויים .. אומרם שככל שנמצאים עם בן אדם יותר זמן רואים יותר פאקים

שלו..

ולכל מי שאמר שהוא מכיר אותה מעט מידי זמן, לדעתי טועה..

לפי כמה מחקרים שקראתי , ככל שנמצאים עם בן הזוג פרק זמן ארוך יותר לפני הנישואין

כך הנישואים קצרים יותר...

גיל(שכמו חברו אדם מדבר על דברים לא לו מעצם היותו בן 18!)

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

עם חשבת להינשא אז כדאי לך אבל כמו שאייל אמר שנה ראשונה באמת כולה שמחה אחר כך אתה יודע מהו הרצון שלך עזוב את הגיל שלך בשקט אתה לא מבוגר בכלל תעשה מה שאתה רוצה לא מה שאחרים אומרים לך(הורים) תחשוב על זה ה10 אלף שקל שישקיעו לך על האוטו יהיו שווים עם אחרי שתתחתן תראה שלא מתאים לך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
:D

כידוע לחלק מחברי הפורום, מצאתי לי לפני 4.5 חודשים את אהבת חיי. אני וחברתי מדברים על חתונה וההורים של שנינו דיי "לוחצים" ומציקים. אני מבין את השיקול של ההורים כיוון שהם רוצים לראות נכדים (אני בן 26 עוד חודש ויום וחברתי בקרוב בת 24). אז הם הבטיחו לי צביעת רכב מלאה + סאן-רוף כמתנת חתונה. זה נשמע דיי ילדותי, אבל הם יודעים עד כמה אני אוהב ומשקיע ברכב שלי. אז הם מוכנים להשקיע כדי שאהיה שמח.

אז מה אתם אומרים על המתנה ?

אה, והכותרת היא בשביל ההלצה :D .

שמוליק

שמע אחי זה תלוי. תלוי כמה היא עשתה וגם איזה שנה ,אה אמרת כבר שנת 80 (24).

דבר שני תבדוק אם היא אמינה, לגבי עיצוב אין מה להתווכח...והכי חשוב!! ביצועים אחי ביצועים אגב מה ההספק???

:lol:

לק על זה אחי! :wink:

Honda hornet 600

פורסם
עם חשבת להינשא אז כדאי לך אבל כמו שאייל אמר שנה ראשונה באמת כולה שמחה אחר כך אתה יודע מהו הרצון שלך עזוב את הגיל שלך בשקט אתה לא מבוגר בכלל תעשה מה שאתה רוצה לא מה שאחרים אומרים לך(הורים) תחשוב על זה ה10 אלף שקל שישקיעו לך על האוטו יהיו שווים עם אחרי שתתחתן תראה שלא מתאים לך

ה -10K יהיו שווים. אל תדאג :wink:

מקסימום נתגרש :wink:

אבל תשאר לי מכונית צבועה :wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

צביעה של 2 שכבות כמו במרצדס או שאתה לא מתחתן!

שמולמול, אני לא יודע אם אתה תתחתן עימה אבל בכל אופן אני שמח שמצאת מישהי ושאתם בייחד כבר תקופת מה :mm_yeah:

מצמץ, שצופה שלזוג המאושר יהיו ילדים ערסים שחומים ובלונדינים :lol:

פורסם

כידוע לחלק מחברי הפורום, מצאתי לי לפני 4.5 חודשים את אהבת חיי. אני וחברתי מדברים על חתונה וההורים של שנינו דיי "לוחצים" ומציקים. אני מבין את השיקול של ההורים כיוון שהם רוצים לראות נכדים (אני בן 26 עוד חודש ויום וחברתי בקרוב בת 24). אז הם הבטיחו לי צביעת רכב מלאה + סאן-רוף כמתנת חתונה. זה נשמע דיי ילדותי, אבל הם יודעים עד כמה אני אוהב ומשקיע ברכב שלי. אז הם מוכנים להשקיע כדי שאהיה שמח.

שמוליק

שמוליק....

1 קודם כל,ידידי,כל בחורה היא "אהבת חיי" (אוי וייזמיר אם לא).אתה חייב לפחות 2-3 "אהבות חיים" כדי לדעת מה זה באמת אהבת חייך.אתה תגלה שכל אחת יותר טובה ומתאימה מהקודמת (ויש גם כאלה שעד היום עם אהבת נעוריהם,שזה דבר מדהים בעיני) אבל אל תבוא בהצהרות כאלה.אתה יכול לגלות אחרי שנה שנתיים שאהבת חייך היא בנוסף לכל גם קוקו או אהבת חייהם של עוד כמה... אני לא צוחק.אחרי 4 חודשים עוד לא יודעים כלום.

2 אתה בן 26.זה רק ההתחלה של להבין מה לעזאזל הולך ב"על בנים ועל בנות".תאמין לי...כשאני היתי בן 26 (אני בן 28 עוד 3 שבועות) לא ידעתי מהחיים שלי בקטע. אתה עוד לא מסתכל בגיל הזה על בחורה כפרטנרית לחיים ,אלא כ"סבבה איתה".אם אני טועה,אשריך.אבל קח את זה בחשבון.

3 היא עוד לא בת 25.היא ילדה.נקודה.חלק בוגרות יותר וחלק פחות,אבל סמוך עלי.היא ילדה.חכה שתהיה בת 25-6.הראש שלהן משתנה (והראש שלנו מחראה...הי הי הי).

תחיה איתה שנה שנתיים-זה גיל קריטי.גם האישיות משתנה וגם ......התחת גדל.

לא נעים להגיד ככה,אבל אחרי 4 חודשים אתה עוד לא יודע אם מסריח לה מהפה בבוקר .

סמוך עלי.אני עובר לגור עם חברה שלי עוד מעט ואני עושה את זה רק אחרי שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש סגור על הקטע.אבל א-ל תבוא בהצהרות.בחורות יכולות להיות פסיכיות שחבל"ז-אז תבדוק היטב מה קורה שם.לא שאני אומר שכולן כאלה-יש בחורות מקסימות-אבל תאמין לי- יש גם בחורות שלא נדע מצרות.

4 מה זה?????????????????????????????????????????????????????? ההורים רוצים נכדים? תגיד לי,אתם חיים במערות בתימן? (לא גיזעני,סתם דוגמה) מה זאת אומרת ההורים לוחצים? מה זה השטויות האלה? רוצים נכדים? למה מי מת? בגיל 26 אתה חושב שאתה יכול להביא נכדים???? בקושי לזי** יודעים כמו שצריך,אז נכדים?????? מה זה השטויות האלה?????

5 צביעה מלאה? נשמע טוב.

סתאם.

אחי.....אני מקווה שזו בדיחה ותו לא.

6 ילדותי אחושרמוטה.

7 רעיון האסלה של לירן נשמע טוב.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שמוליק

שמוליק....

1 קודם כל,ידידי,כל בחורה היא "אהבת חיי" (אוי וייזמיר אם לא).אתה חייב לפחות 2-3 "אהבות חיים" כדי לדעת מה זה באמת אהבת חייך.אתה תגלה שכל אחת יותר טובה ומתאימה מהקודמת (ויש גם כאלה שעד היום עם אהבת נעוריהם,שזה דבר מדהים בעיני) אבל אל תבוא בהצהרות כאלה.אתה יכול לגלות אחרי שנה שנתיים שאהבת חייך היא בנוסף לכל גם קוקו או אהבת חייהם של עוד כמה... אני לא צוחק.אחרי 4 חודשים עוד לא יודעים כלום.

2 אתה בן 26.זה רק ההתחלה של להבין מה לעזאזל הולך ב"על בנים ועל בנות".תאמין לי...כשאני היתי בן 26 (אני בן 28 עוד 3 שבועות) לא ידעתי מהחיים שלי בקטע. אתה עוד לא מסתכל בגיל הזה על בחורה כפרטנרית לחיים ,אלא כ"סבבה איתה".אם אני טועה,אשריך.אבל קח את זה בחשבון.

3 היא עוד לא בת 25.היא ילדה.נקודה.חלק בוגרות יותר וחלק פחות,אבל סמוך עלי.היא ילדה.חכה שתהיה בת 25-6.הראש שלהן משתנה (והראש שלנו מחראה...הי הי הי).

תחיה איתה שנה שנתיים-זה גיל קריטי.גם האישיות משתנה וגם ......התחת גדל.

לא נעים להגיד ככה,אבל אחרי 4 חודשים אתה עוד לא יודע אם מסריח לה מהפה בבוקר .

סמוך עלי.אני עובר לגור עם חברה שלי עוד מעט ואני עושה את זה רק אחרי שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש סגור על הקטע.אבל א-ל תבוא בהצהרות.בחורות יכולות להיות פסיכיות שחבל"ז-אז תבדוק היטב מה קורה שם.לא שאני אומר שכולן כאלה-יש בחורות מקסימות-אבל תאמין לי- יש גם בחורות שלא נדע מצרות.

4 מה זה?????????????????????????????????????????????????????? ההורים רוצים נכדים? תגיד לי,אתם חיים במערות בתימן? (לא גיזעני,סתם דוגמה) מה זאת אומרת ההורים לוחצים? מה זה השטויות האלה? רוצים נכדים? למה מי מת? בגיל 26 אתה חושב שאתה יכול להביא נכדים???? בקושי לזי** יודעים כמו שצריך,אז נכדים?????? מה זה השטויות האלה?????

5 צביעה מלאה? נשמע טוב.

סתאם.

אחי.....אני מקווה שזו בדיחה ותו לא.

6 ילדותי אחושרמוטה.

7 רעיון האסלה של לירן נשמע טוב.

נהניתי לקרוא את תגובתך ומסכים איתך בכללי.

1)היו לי אהבות ואכזבות. התפשרתי בעבר והתאכזבתי. לפני 5 חודשים מצאתי את האחת בשבילי ללא פשרות, וזכיתי. קיבלתי את מה שרציתי.

2)אני יודע שהבחורה שאני נמצא איתה כיום היא הפרטנרית שלי לחיים. אני פשוט יודע, והיא יודעת.

3)עוד לא בת 24 אבל בוגרת. יודעת מה היא רוצה מחייה ושואפת להשיג את רצונה. יש קצת כמה דברים שמפריעים לי, אבל במשך הזמן מתרגלים או שמנסים לתקן.

4)ככה זה משפחה מזרחית. :wink: ההורים והסבים "לוחצים".

בקשר לשאר אני לא עונה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...