Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב אחרי שלא שמעתי את המערכת כמה שבועות ולפתע שמתי לב שלא משנה איזה שיר שומעים יש צלילים המומים,בכללי שומעים טוב אבל עדיין ההמימות נשמעת מאוד וזה מפריע לי(נשמע כאילו יש סוג של קיר שמפריע בין הרמקול לאוזן),רציתי לדעת אילו הגדרות משנות את האפשרות הזאת ברדיו (קלריון 786) או שזה בכללי צריך לעשות כיוונים מחדש? כי אחרי הרכבת האיטום מישהו שינה לי קצת את הGAIN במגברים ונגע יפה בOXVER החזרתי טיפה את ההגדרות למה שהיה וזה לא עזר..

חשוב לציין שאני עובד אקטיבי.

Scan Speak

פורסם

צליל המום?

תשלח אותו לטיפול פסיכיאטרי :-D

אל תקנה יותר רמקולים שוקיסטיים :)

צליל עמום?

תנסה לראות אולי הוא במקרה העביר לך את הקרוס מHPF לLPF? :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצלי כל הקרוסים אמורים להיות על FULL,אולי הוא באמת שינה את זה לHP או LP אני אבדוק את זה.

יש אולי עוד איזה משהו שניתן לבדוק את הצליל העמום?:lol:

Scan Speak

פורסם

אם הם אמורים ליהיות אצלך על FULL זאת אומרת שאתה חותך אותם מהרדיו דיסק, אז כנראה מישהו נגע לך בהגדרות של הרדיו דיסק.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

צודק,אבל נגעתי קצת בכיוונים של הרדיו דיסק ועדיין לא הצלחתי להגיע לרמה טובה,בוא נגיד כשאני שם אקולייזר של המכשיר עצמו מובנה שומעים יותר טוב מאשר כשאני מכבה את האקולייזר (ב D2 בקלריון)

Scan Speak

• תוכן חדש...