Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים בעת פתיחת הרכב נשארה לי הידית של דלת הנהג ביד.

שאלתי היא האם ניתן להחליף את הידית ללא פירוק כל הדלת-כך שאוכל לעשות זאת בעצמי

או שאין מנוס מפירוק הדלת כולה.

כמו כן למישהו יש מושג מה עלות ידית חיצונית ואם עדיף לקנות מפירוק או לקנות חלופי

תודה למשיבים

פורסם

תופעה מוכרת.

לצערך לא, יש לפרק את דיפון הדלת הפנימי ע"מ להגיע למנגנון.

הפירוק וההרכבה הם תהליכים פשוטים למדי, אם תרצה הוראות אספק לך בשמחה.

לגבי ידית, אין טעם לרכוש ידית מפירוק שכן אם היא לא תשבר בזמן הפירוק מהאוטו התורם היא תישבר בזמן ההרכבה או לאחר שימוש לא ממושך. גם ידית חליפית לא הייתי רוכש, רק מקורית.

מאחר ובד"כ מחירי החלפים של יוניון מוטורס מופקעים בעליל, הייתי ממליץ לך על רכישת הידית מארה"ב, שלדעתי על אף משלוח + מיסים עדיין תצא לך עסקה זולה יותר מרכישת הידית בארץ. אם תזמין זוג ידיות באותו המשלוח אין לי ספק שתוכל לחסוך הרבה מאוד כסף. עם זאת שווה קודם לברר מה עלות הידית אצל טויוטה, לפעמים יש הפתעות.

אם תרצה מידע נוסף על הזמנת הידית מחו"ל רשום בבקשה מס' שלדה מלא של הרכב ואתן לך את כל הפרטים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה

אשמח אם תוכל להסיבר לי איך להחליף את הידית.

האם פירוק הדחת דומה לסרטון הבא?

ולמה צריך את מספר השילה של הרכב אם אפשר לשאול?

פורסם

דומה מאוד.

סה"כ לפתוח כמה ברגים ולשחרר כמה קליפסים. אני בטוח שאם יש לך זוג ידיים ימניות אתה תצליח לעשות את זה בקלות.

את מספר השלדה רציתי כדי לתת לך מק"ט מדוייק לידית הדלת (יש לי את תוכנת החלפים של טויוטה) ואופצייה להזמנה מחו"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...