Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מוכרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...כבר כמה ימים שיש לי רעש של צרצרים מאיזור המנוע...

לצערי בדיוק כשהגעתי למוסך זה נפסק בעקבות הגשם שהחל הצהריים וגרם לאיזור להיות רטוב ועקב כך גם גרם להפסקת הרעש...

בכל אופן היום אחרי אימון ידעתי שיהיה רעש לכן אחרי ההתנעה ישר החלו רעשי הציקצוק

(אגב כשאני לוחץ על המצערת זה מפסיק,בהחלפת הילוכים זה חוזר כאשר אני לוחץ על דוושת הקלאץ', וכאשר אני עוזב את הקלאץ ומכניס גז זה עוד פעם נעלם)

בקיצור אחרי ההנעה ישר הרמתי את מכסה המנוע ושמתי לב שזה מגיע מאיזור הרצועה של האלטרנטור...עכשיו השאלה:

מאיפה הבעיה נובעת לדעתכם?

1)מהרצועה (כי היא יבשה)

2)מהמיסב של האלטרנטור

אם זה מיסב אני מת כי זה עסק יקר וכסף אין לי ... :roll:

:evil:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

בספארי של אבא שלי הלך מיסב של הרצועה אצלו הרעש רק גבר עם הגז

אז תתעודד יש סיכוי שזה לא מיסב מצד שני קשה לדעת לפי ההגדרה שלך פה וגם בגלל שהרעשים ממש דומים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
אז ככה...כבר כמה ימים שיש לי רעש של צרצרים מאיזור המנוע...

לצערי בדיוק כשהגעתי למוסך זה נפסק בעקבות הגשם שהחל הצהריים וגרם לאיזור להיות רטוב ועקב כך גם גרם להפסקת הרעש...

בכל אופן היום אחרי אימון ידעתי שיהיה רעש לכן אחרי ההתנעה ישר החלו רעשי הציקצוק

(אגב כשאני לוחץ על המצערת זה מפסיק,בהחלפת הילוכים זה חוזר כאשר אני לוחץ על דוושת הקלאץ', וכאשר אני עוזב את הקלאץ ומכניס גז זה עוד פעם נעלם)

בקיצור אחרי ההנעה ישר הרמתי את מכסה המנוע ושמתי לב שזה מגיע מאיזור הרצועה של האלטרנטור...עכשיו השאלה:

מאיפה הבעיה נובעת לדעתכם?

1)מהרצועה (כי היא יבשה)

2)מהמיסב של האלטרנטור

אם זה מיסב אני מת כי זה עסק יקר וכסף אין לי ... :roll:

:evil:

אהלן גלעד ,

אותו סיפור בדיוק קרה לי לפני שבוע , הלך המיסב של האלטרנטור והחלפתי רצועה תוך כדי ,

שיפוץ עולה בערך 400-500 שקל , זה כולל החלפת המיסבים ושיפוץ כללי ( עניין נחוץ כי אם כבר מוציאים אותו אז שיעשו שיפוץ כללי ) .

זה גם לא קצת בעבודה כי בראלי חוץ מהעובדה שצריך להוציא את הפנס הקידמי ואת האיתות צריך גם לשחרר את התושבות מנוע ולהזיז את המנוע קצת אחורה כי אם לא האלטרנטור לא יוצא .

• תוכן חדש...