Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

מנוע של סיוויק 95 1.6 האטמים עשו את שלהם הכוונה היא לאטמי הפלאגים כפי שרואים בתמונה, איך אני מוציא אותם? ניסיתי לשבור חלק ולהוציא, ניסיתי להכניס מברג שטוח מלמטה אך ללא הצלחה.

האם החלק הנ"ל מתברג? למרות שהחלופיים שיש לי לא מראים זכר להברגה.

כמו כן יש שמה איזה חלק מתכת שעליהם הם מתלבשים ולכן אי אפשר להקפיץ את האטם מלמטה.

מדובר באטמים שהם הבסיס הוא מפלסטיק קשיח והאטם הוא מגומי עם סליל מתכת בתוכו.

אני ממש אשמח לתשובה כמו שאמרתי אני קרוב לתלוש את כל השיערות מהראש בגלל זה!!

תודה.

מצורפת תמונה לנוחיותכם.

IMG_0311.jpg

פורסם

שלום.

לא צריך מתרגז ביזו'!

זה לא אטמים אלה מחזרי שמן מיוחדים.

כדאי להוציע אותם לוקחים מברג באלכסון ודופקים אם פטיש כדאי לכוץ אותם ואז הם יוצעים בקלות.

צריך לשים לב לא לפגוע במכסה שסטומים עצמו.

שים לב לחץ מקווה שהבנתה.

בברכה בני ל.

מכסה הונדה.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הבנתי, במקום לנסות מלמטה ע"י מברג שטוח או מלמעלה פשוט בתנועה סיבובית, אני מאוד מודה לך ואני אנסה זאת.

כשאתה אומר לכווץ אותם הכוונה איך? אני שולל אפשרות של לנסות לחמם אותם ע"י מיבש שיער כי הם עומדים תחת חום מאוד גבוה ולא נראה לי שזה ישנה משהו, או שאתה מדבר על לשים את המכסה במקפיא?

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...